34numara adlı üyeden alıntı

büyük ihtimal reklam yerleşiminde ve çöp reklamlardan kaynaklanıyordur 7 senedir adsense kullanıyorum az çok kazandık şuana kadar kazandıran tek yer bence adsense diğerleribir şekilde yamuk çiziyorlar yada özel reklam alacaksın
reklam yerleşimi hakikaten önemli örnek benim 7500 görüntülenme 24 lira vermiş 2000 görüntüye 2 lira az


Ah güzel dostum umarım istikrarın devam eder. Umarım durduk yere %50 kazançların düşmez. Umarım senin için adsense'den daha kazançlı mecralar yoktur.

Daha da vahimi başından beri affilate gibi sistemlerden faydalansaydın belki de şu anki sana verilen rakamın onlarca katından mahrum olmamışsındır inşallah.

Umarım enayi yerine konmuyorsundur, araştırmalarına devam et bence.

Demek istediğim bu kazancının garantisi yok, istikrar yok, her an gümleyebilirsin ve zerre hakkını arayamazsın. Yılların emekleri her an boşa gidebilir. Kanaatkar olmak yerine daha verimlileri araştıran daha üretken olmak en iyisidir. Amerikalı'lar 300 tekille 18 000 dolar affilate kazanabiliyor; üstelik tırt bir siteden. Bize ise dilenciye sadaka atar gibi muamele çekiyorlar ve buna şükretmek kalıyor, çünkü henüz bu Google'a tek alternatif olmadığını gösteremedik. O da bizi sömürmeye devam ediyor.

Reklamverenler konuşsun. Hanginiz tık başına 0,04 kuruşa reklam veriyor? En kötü 0,30 kuruştan başlar tıklatmalarınız.