KomikBrokoli adlı üyeden alıntı
3 uye cagirdim hesabima eklenmedi 1 haftadir uye oldular yani davetle para kazanmayi beklemiyorum u ettim onlari ama sayilmamis ? Fakede degiller ?
Destek@gcmpartner.com adresine bir mail göderip, arkadaşlarınızın referansınızdan üye olduğunu fakat komisyon almadığınızı belirtir misniz. Ne cevap verecekler bende bekleyiş içndeyim. Bende konunun üstüne gidip inceleyeceğim..
Ek Olarak:
Nekrotasarim adlı üyeden alıntı
Doğru düzgün sayım yapmadıklarını 6 ay kadar önce görmüştük.Sitemize eklediğimiz reklama 200 kişi tıklıyor gcm nin saydığı 110, bu gelenlerden 5 i üye oluyor gcm in saydığı ise 1 yada 0.
Bu yüzden bu firma ile çalışmadan önce istatistikleri kontrol edip karşılaştırmanızı tavsiye ederim.
Merhaba,
Uyarınız için teşekkür ederim, inceleyeceğim bede.
Fakat böyle bir durum varsa bigpara gibi mynet, radikal ekonomi sayfaları gani gani bunların ortaklık programlarıyla dolu. Öyle birşey yapılıyorsa bu büyün firmalar derhal kaldırırdı onlar tüm istatistiklerini bet bir şekilde görüyorlar.
Belki bizim gibi küçük sitelerde bu tarz olaylar yapıyor olabilrler..
Ek Olarak: Birde tıklama saymamalarını sebebi dofollow gibiyse reklamlar belki arama motoru botları linki takip etmiş olabilirler. Gcm bunları hesaba katmamış, sizin saylar tık olarak saymış olabilir.
Herşey olmuş olabilir inceleyelm..
Ek Olarak:
Hocam detaylı pm i akşam göndereceğim mobildeyim.
Ek Olarak:
KomikBrokoli adlı üyeden alıntı
3 uye cagirdim hesabima eklenmedi 1 haftadir uye oldular yani davetle para kazanmayi beklemiyorum u ettim onlari ama sayilmamis ? Fakede degiller ?
Hocam herhangi bir cevap alabildiniz mi? Bende bekleyişteyim? Refli linkinizde bir hata olmasın?