McFLY
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
***** AKK (Adil Kullanım Kotası) bildiğiniz gibi 50 GB kullanımı geçtikten sonra devreye giriyor ve internet hızını hissedilecek derecede yavaşlatıyor. Malesef Turkcell Superonline bizim buraya kadar uzanmadığı için bu *****'i kullanmaya mecburuz. Diğer türlü superonline'den 8 mbps kullanmak istesen, Turk *******'dan vergi cart curt yüksek bir fiyat çıkarıyor.
Gelelim AKK kaldırma yöntemine, böyle konular internette mevcut fakat her modemin mtu* ayarları değişmikmiş. Benim modemim ASUS DSL-N10E bilen varsa bu modem için mtu ayarları nedir?
* MTU (Maksimum İletim Birimi): Her data-link katman protokolunun kendi frame formatmarı vardır.Fiziksel bir ağın çerçevesindeki veri bölümünde taşıyabileceği en fazla veri miktarına MTU (Maksimum İletim Birimi) denir.
Lagger
SEO & Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
benim sözde 40 gb 10 mbs hız ancak her ayın 1inde sıfırlandıktan bikaç saat sonra kota dolup hızı düşüyor neden bilmiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
***** kullananlara Allah'tan sabır diliyorum. ***** konulu içerikleri ne zaman nerede görsem bunu yazarım. 4 sene kullandım, erken yaşlandım.
www.hakancolak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Evi taşiyacağim ancak fiber olmayan bir yere gidersem diye feci korkuyorum. ***** kullanan arkadaşlara tavsiyem; maddi imkanınız varsa başka bir seçenek bulun, evi taşıyın; uydu bağlantısına geçin; hayatıniza bir kaç sene katın. Mtu ayarını ise ne yazık ki bilmiyorum :)
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
..........
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gta 5i 200kbps ile indirmeye başladım 3 gün önce hala 50 saati var Allah kahretsin bunları