erdalgozum adlı üyeden alıntı

Belliki sen adhood reklamı yapmaya çalışıyorsun. 2000 kilometreden tanır ve hissederim reklam kokan bir hareketi. Adhood firması konusunda yüzlerce şikayet konusu ve mağdur olmuş, mağduriyet derken belki milyonlarca reklam gösterimi yapmış fakat paralarını alamamış insanlar gösteririm sana. Üstelik bu dediğim zamanlar 20 - 30 yıl öncesi değil çok yakın zamanlardan bahsediyorum. Bu ciddi forumda insanları yanlış yönlendirme zira birilerinin vebalini almak ve hakta kalmak çok ciddi bir konudur.


-Öncelikle belirteyim ki adhood firmasıyla hiç bir alakam yok (yayıncı olmak dışında). Yani yanıldığın ilk nokta reklam kokan hareketleri algılayamaman.

-Sonra belirtmek isterim ki şikayetvar.com'a bende adhood'u şikayet etmiş biri olarak şuanda burada tavsiye ediyorum. Yani adhoodun şikayet edilme sebebni kullandığımda anladım. İşleri geç ama güç olmuyor bunu belirtmek isterim. Şayet kurallara uyduysanız paranız ödeniyor. Ve ben ne zaman müşteri hizmetlerini arasam hep yardımcı oldular.

-Burasının ciddilik dışında yardımlaşma plartformu olduğunu sanıyordum. O yüzden adsense şikayetlerini gördüm ve bir öneri de bulundum. Sorulan ve sorulabilecek soruların cevaplarını da verdim kendi çapımda. Eğer önerdiğim plartformun kurallarını ve işleyişini anlatmak reklam ise, evet reklam yapmış oldum istemeden kusura bakmayın.

-Yanlış yönlendiriyorsunuz diyorsunuz ancak zorlamıyorum bu bir öneri kanıtlı bir öneri ve adsense'den yararlanamayan kişilerin bu plartformu seçebileceğini anlatmak istedim. Amacım sadece insanlara tecrübelerimi aktarmak ve az da olsa katkıda bulunmaktır. Ancak böyle tepkiler aldığımda hevesim kursağımda kalıyor.

Ve erdalgozum kardeşim yorum yaparken daha az kırıcı olmaya çalışırsanız sevinirim. Lakin insanlara iftara atmanın vebalini almakta çok basit bir şey değildir.


- KONU HAKKINDA YARDIM İSTEYEN OLURSA PM ATABİLİR BURADAN BİLGİ VERDİĞİMİZDE REKLAM OLARAK ALGILANABİLİYOR.