Şu konuda yanılıyorsunuz , seo kesinlikle **************lık değildir. Bu konuda ki tek sorun seo uzmanı olduğunu sanıp/söyleyip dolandırcılık yapan çok fazla insan olması. Şu ana kadar konuştuğum seo uzmanı şirket/şahıs her 10 kişiden 11 i **************ydı. Nihayetinde **************lık için çok uygun, önce para, aylar sonra sonuç olarak sunulan bir hizmet. **************lara da gün doğmuş oluyor.

Herkes kabul etmeli ki aylık 300-500 liraya, 50 liralık pakete güvenip iş yaptırdığını sanan boşa kürek çekmekten öte gidemez.

Biraz mantıklı olursak eğer ki x kelimede 1. sıraya getirecek bilgi deneyim sahibi isem neden aylık 300 500 lira için milletin ağız kokusunu çekip stres yaşayayım ki ?

Yada 50 liralık kıytırık paket siteyi uçuruyorsa ne diye forum forum konu açıp enayi gibi insanlara para kazandırayım ki ? Kendi sitelerime uygular kendime kazanırım öyle değil mi ?

1. sıra istiyorsanız her sektör için yeterince paranız da var ise mümkündür . Sadece rekabet olmayan kelimelerde basitçe hatta kendi kendine bile ilk sıralara çıkılabilir. Kademe kademe rekabet arttıkça yöntemlerinde zenginleştirilmesi gerekir. Bi tık üstü basit tecrübe bi tık üstü biraz daha tecrübe bi tık üstü para+ tecrübe bi tık üstü para + tecrübeli bir ekip gibi gibi