-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba, wmaracı ailesi ülkemiz hakkında ne düşünüyoruz? İnsanın kendi vatanından iyisi olmaz fakat ülkemiz yaşanabilecek ülke mi? Endişeleriniz nelerdir? Gündemde öne çıkan olaylar ne yönde etkiliyor ya da etkiliyor mu? Yaşadığınız şehirden memnun musunuz? Şu şehire ya da şu ülkeye gitsem daha iyi olur dediğiniz şehir ve ya ülke var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
türkiye nasıl bir ülke diye sorsalar
kötü insanların yaşadığı güzel ülke der çekilirim kenara
ülke dersen norveç süper bir ülke
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Yaşanılacak bir ülke değil maalesef herkes mi çakal arkadaş
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%0)
Ülkesini sadece maddi olarak gören ve maneviyat iklimini unutan insanlar oluşan bir ülkedir Türkiye...
Yeni nesilin vatan nedir millet nedir benliğinden sıyrılmış batının kölesi olmuş,ahlak yoksunu,fikir yoksunu bir ülke derim.
www.dragonmakina.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Cemil Meriç'in bir sözü var, çok severim. Diyor ki; bu ülkede yaşanmaz diyenler bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. Ne kadar güzel söylemiş. Mekanı cennet olsun.
Velhasıl kelam Konya'da yaşıyorum. Maneviyat açısından muazzam bir şehir. Maneviyat kokuyor derler ya aynen öyle. Çok da mutluyum.
Bu ülkedeki sorunları görüp de bu ülkede yaşanmaz, başka ülkeye gidelim demek doğru değildir. Doğrusu birlik olup sorunları çözmektir. Ben de görüyorum okullardaki çocukların durumunu, ahlaksızlıkları vs. Eee durum böyle diye gitsin mi herkes? Tamam dediğiniz gibi terk edelim ülkeyi, kime kalırsa kalsın, kim sahiplenirse sahiplensin. Bu mudur doğru olan?
suskun009
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Şuan işsiz...
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
17, (%88)
Ben Dünya'dan da memnun değilim aslında. Ne olurdu sanki herkes dürüst olsa, savaşlar olmasa, suçlar olmasa. Ben evimin kapısını açık bırakıp bir yere gidebilsem, ne güzel olurdu...