Yeni açılan e-ticaret sitelerine Sürat Kargo dışında diğer firmalardan uygun bir fiyat almanız çok çok zordur. Alsanız dahi ay içerisinde belirtmiş olduğunuz tahmini gönderim adetlerine yaklaşamazsanız fiyatı hemen güncellerler. Hatta Yurtiçi Kargo sen önce bir çalışmaya başla başka bir firma ile adetlerin yükseldiğinde bize gel minvalinde yaklaşıyorlar. Bize yaklaşımları böyle olmuştu vakt-i zamanında. Adetlerim yükseldi ve Yurtiçi Kargo'yu inatla aramıyorum. Şimdi onlar arıyorlar ben umursamıyorum.

Sürat Kargo bu sebeple daha caziptir, en azından başlangıç aşamasında. Yurt dışı gönderimleriniz için de Sürat Kargo üzerinden anlaşmalı DHL firması ile gönderebiliyorsunuz. 1-3 desi aralığı şu anda en azından benim için uygulanan 6 TL'dir. Kapıda ödeme için işlem başına 4 TL alırlar. Yurtdışı ise ülkeye göre değişiyor. Örneğin Almanya'ya 1 desi için 36 TL alıyorlar.

Sırf ilk paragrafta anlattığım sebeplerden ötürü de daha uzun süre Sürat Kargo ile çalışmayı planlıyorum. Onlar bana bir kapı açtılar zamanında ve 1 yıl oldu çalışmaya da devam ediyoruz. Bir nevi gönülden bağlılık diyebilirim :)