Mağara Adamı adlı üyeden alıntı
Arkadaş kendi tecrübesini gözlemini paylaşmış. Boş konu, gereksiz konu, o iş öyle olmaz dostum gibi söylemler hiç hoş değil açıkçası. Eğer daha iyi fikri olan varsa, buyursun hodri meydan. Yazsın bizde öğrenelimEleştirmek güzeldir, karalamak değil.
Kesinlikle katılıyorum. Konuda verilen bilgi profesyonel anlamda YANLIŞ olabilir ve bu işi yapanlar açısından ETİK olmayabilir ancak kendisi saten durumu açıkca belirtmiş verilen fiyatların çokluğundan ve işe yaramamasından bahsederek böyle bir yola başvurduğunu söylemiş yani saten sizin karalamaya çalıştığınız yönleri arkadaş yazısında elemiş durumda. Dahada önemlisi arkadaş yaşadığı bir deneyimi anlatmış karalamak yerine yanlış olduğunu anlatan doğrusu hakkında bilgi veren cevaplar verebilirsiniz. Ki şahsen bana görede yanlış 60 paravan blog gereksiz bir uğraş onun yerine ww...../blog açar sosyal medyadan linkler ile desteklemeyi tercih ederim. 3-5 paravan blog ilede ittirdikmi hakettiği yere oturur. Sonuçta herkesin hakettiği yer googleda birinci sıra değildir.