Öncelikle tecrübenizi bilginiz doğrultusunda paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
Tecrübe ettiğiniz şeyler bilmeyen arkadaşlara çok yardımcı olacaktır.
Her şeyin para olmadığına inanan sayılı insandan birisiniz sanırım.
Asıl meseleye gelirsek, burada herkes bir yorumda bulunacaktır fakat sizin şevkiniz kırılmasın. Elinizden geldiğince bu forumda bilgisi olmayan arkadaşlara yardımlarınızı sunmaya devam etmenizi isterim :)
"İnsanlar kendi yapamayacakları şeyleri sizinde yapamayacağınızı düşünürler."
Will Smith.
60 paravana günlük 10 ar içerik girmek demek 2 ay içerisinde tüm paravanları bitirmek demektir. Bu da eskimiş birçok paravan siteye sahip olmak anlamına geliyor. Böyle bir sistemi tek hesap üzerinde bulundurmak yerine 6 hesaba 10 hesaba yaymak daha mantıklıdır diye düşünüyorum. Çünkü Google'ın bunu algılayabileceği kanısındayım. Sizde hak verirsiniz ki algoritması her geçen gün gelişiyor.
Böyle bir sistemde site içi optimizasyonu güzel bir şekilde yapılmış bir siteye çalışılarak güzel bir verim elde edilebilir. Burada atladığımız önemli noktalardan bir tanesi de bu siteler arasında birbirine tanıtım yazısı verilip piramit taktiği ile 10 tane paravan çok etkili bir şekilde sağlamlaştırılabilir mesela.
Site içi optimizasyon derken en çok şunu kast ediyorum;
Yükselmek istenen kelimede yazı içlerinden ana sayfaya link çıkışı ve yine yükselmek istenen kelimeden yazı içlerinden alt sayfalara kelime odaklı link çıkışı...
Bu şekile her blogtan 1 tanıtım ile her alt sayfaya 10 tanıtım alınmış olunur ve alt sayfalar güçlendikçe link çıkışı yapılan kelimelerde yükseliş gözle görülür.
Önce alt sayfaları geliştirdikten sonra yine bu paravanlardan 3 siteyi çok güzel bir şekilde güçlendirip kendi sitenize kelime odaklı link çıkışlarında bulunabilirsiniz. Tabi bu 3 sitedeki index sayılarının yüksek olması önemli olacaktır.
YAZDIKLARINIZA EK OLARAK EKLEMELER YAPARAK KONUYU DAHA FAZLA GÜÇLENDİRDİM. YAPTIĞINIZ ŞEYDE TECRÜBESİ OLMAYAN ARKADAŞLARIN KONU ALTINA YAZMASINI HİÇ AMA HİÇ İSTEMEM, ÇÜNKÜ TECRÜBESİ, EMİNLİĞİ VE BİLGİSİ OLMAYAN ARKADAŞLAR SÜREKLİ YANLIŞ YÖNLENDİRMELER YAPMAYA DEVAM EDEREK BU SEKTÖRDE ÇOK İNSANIN CANINI YAKIYORLAR.
TEKRARDAN BİLMEYEN ARKADAŞLAR ADINA TEŞEKKÜRLER, İYİ ÇALIŞMALAR.