Cengiz Kaya adlı üyeden alıntı

tabiki haklısınız şuan yazdığınız tüm sosyal medya hesapları var ve bunların 5 katı var :D bizdede var birkaç taktik hemde güzel taktikler ancak onlarda bize kalsın değilmi :) sonuçta ne sizin nede bizim açıklamamız etik olmaz :) başarılar dilerim . Yalnız aklıma takılan 1 Yıllık kuruluşsunuz sitenizi yeni düzenliyorsunuz. Ve tasarımda göründüğü gibi sanırım wordpress ve özgün değil. Baltalamak gibi bir amacım yok ancak sözleriniz ve yazım şekliniz tam bir profesyonel ancak site gelişmişlik vs. değil :D


Evet bu konuda haklısınız. Biz genellikle sabit seo ajanslarına hizmet vermekteydik. Hala'da hizmetimiz çalıştığımız ajanslara devam ediyor. Şuan yeni ekibimiz ile daha'da büyültmek istedik. Size şöyle örnek verebilirim.

Siz direk istediğiniz zaman hemen 1. sıraya gelebiliyor musunuz zor bir alanda?

Aslında bizimde işimiz tam olarak bu ilk önce kademeleri ve forumlara tam olarak oturmayı hedefliyoruz ve sitemizin'de buna uygun çalışmayısını planlıyoruz. Sonraki adımlarımız'da ise dahada profesyonelleşerek daha sağlam adımlar atacağız. Bu adımlarımızın örneğini verecek olursak tüm reklam ağlarında bizim olmamız, sitemizin esas kalitesi gibi unsurlar olacaktır.