EmreT adlı üyeden alıntı

Benim bir youtube kanalım var her gün en az 1 tane video yüklüyorum ve videomun içeriği tamamen özgün ve bana ait. Bir öneriniz var mı yada yükselme ve geliştirmek için tavsiyeleriniz ?


Sizin sorunuza geç cevap verdik unuttuğumuzu sanmayın.

Youtube'de anahtar kelimeyi ön sıralara taşıma çalışmaları'da gerçekleştirdiğimizden bu bölümle ilgili olan arkadaşımızın yanıtını bekledim.

Buyurun cevabı;

İçeriğe göre forum,ve web sitelerde paylaşım yapabilirsiniz. Ayrıca en güçlü hit yöntemlerinden birisi olan sosyal medyada kanalınızı çok iyi değerlendirebilirsiniz. Örneğin; Facebook gruplarında kanalınızın içeriğine yönelik gruplara girip günde 2-3 paylaşım yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra mesela müzik cover'ı yapıyorsunuz diyelim. Sizin tarzınızda cover yapan başka kanalların videolarında kendi kanalınıza yönlendirme yapabilirsiniz.

Ek Olarak:

KadirKC adlı üyeden alıntı

haberler05.com adresine nasıl bir seo taktiği yapılmalı.


Haber siteleri için kapsamlı bir çalışma yapılması gerek. Seo bilginiz üst seviyede değilse kesinlikle seo uzmanı ile çalışmanız gerekmektedir.

Hit için ise diyeceğimi sizde tahmin edebilirsiniz ama ben yinede yazayım.

Facebook grupları şuan hit için bir altın kaynaktır. Spor gruplarında spor haberlerini, genel gruplarda genel haberleri, oyun gruplarında oyun haberleri spam şeklinde paylaşmazsanız iyi bir hit sağlarsınız ve yorumlarla güncel kalabilir. Bu işin has taktiği ise öne çıkan görsel ve başlıktır. Kısacası yorum atmalarına sebeb olacak bir başlık koymalısınız.