UyuzWeb adlı üyeden alıntı

Domain'in kapanma ihtimali yoktur. Bu cümleniz doğru fakat, yeni kayıt olacak üyenin kayıdını siz yapıyorsunuz ve sonra kişiye teslim ediyorsunuz. Bu kısıma kadar her şey tamam ama domain kayıdı yapılan İP adresi ile domaini kullanacak kişinin ip adresi farklı olunca domain 1-2 saate kadar kitleniyor. Dolayısıyla hostgator dan domain reglemenin bir anlamı kalmıyor. Domaininizi açtırmak için ise hostgator'a mail atıyorsunuz ki onlar sizden T.C nize kadar istiyorlar. Şimdi siz kendinizi savunmak için diyebilirsiniz ben yaptım referanslarım var cart curt. Ama bizzat kendim bu durumu yaşadığımdan dolayı kimseye önermiyorum. Hem alıcı hemde satıcı pişman oluyor. Lütfen ama lütfen 20 TL verip adam gibi domaininizi kendiniz alınız. Bu insanlar pişman olmasın diye söylediklerim. Yoksa siz satış yapmayın diye değil.

Domain kaydı yapan kişiyle domaini kullanacak kişinin ip adresi farklı olunca domain 1-2 saate kapanıyor demişsiniz. Misal ben domaini regledim atıyorum o zaman ki ip adresim 170.98.xxx.xx daha sonra ip adresim yenilendi tekrar panele girdim. Sizin dediğinize göre bu şekilde de domain kapanır. Hostgator paneline girilen ipler farklı diye domain mi kapatılır. Allah aşkına biraz mantıklı düşünerek yorum yapyın.

Ek Olarak:

Trendro adlı üyeden alıntı

Hocam 20 gün ~ sonra bir domain düşecek onu 20 gün sonra yine aynı fiyata regletebilirmiyim?

Belirttiğim stok bitene kadar geçerlidir hocam.