Teşekür ederim. Ama sanırım olayı yanlış anladınız. Benim sitem 14 aylık ve çook uzun bir süredir 2.sayfadaydı. Pek ilgilenmediğim için ne aşağı ne yukarı bir hareket olmadı. Son ayda biraz ilgilenince ilk sayfaya girdi. İlk sayfaya gireli de 10 gün oldu. Daha öncesinde de zaten 11-12-13. sırada falandı.
Benim sorum şu.
Bu site neden şuan sıralamada yok. Backlink paketi kullanılmadı. Copya içerik zerre kadar yok. Neden ilk 500'den çıktı.
Antalya hacamat kursunu örnek vermemin sebebi sitenin indexlerinin tamamen silinmediğini göstermekti. Ve çok önemli bir nokta daha var ki site saldırıya uğramış görünüyor.
Benim sorum şu.
Bu site neden şuan sıralamada yok. Backlink paketi kullanılmadı. Copya içerik zerre kadar yok. Neden ilk 500'den çıktı.
Antalya hacamat kursunu örnek vermemin sebebi sitenin indexlerinin tamamen silinmediğini göstermekti. Ve çok önemli bir nokta daha var ki site saldırıya uğramış görünüyor.
Şimdi tamamen anladım. Dediğiniz gibi hiç çalışma yapılmamış böyle dalgalanmalar normaldir. O yüzden daha çok çalışmanız gerekecektir.