-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/Çalışan
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
nickcenter.blogcu.com için aşk sözlerinde ilk sayfaya yükselmek için neler yapmalıyım? Bazı zor kelimelerde üst sıradayım fakat aşk sözlerinde bu durum böyle değil. Neler yapılabilir yardımcı olursanız sevinirim.
Edit: wm araci sıra bulucuyla şuanda 77. sırada gözüküyorum.
Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V
HiO
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
seo işlerine girmeden önce google ile nadir kelimelerle aram yapınca hep bir kaç site çıkardı karşıma biri kadınlarla ilgili biri edebiyat ya da şiir ile ilgiliydi. Sayfaya girdiğim anlamsız şeyler yazardı. Mesela aardığım kelime cortexian kurulumu ise o sitelerden brine girdiğimde cortexian kurulumu şiiri vs yazardı. Bu nasıl bir seo mantıığı bunu nasıl yapıyorlar. Şimiden teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayarcılık
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhaba hocam bir site açtım siteme önce forum kurdum ardından ilan scriptine çevirdim. google webmaster toolsa girdigimde hala bu şekil çıkıyor
bunu nasıl düzeltebilirim?
son olarakta bu tarz bi site için nasıl bir yol izlemeliyim google da yükselmek için?
www.valorantpazar.com | www.kayakseti.com | www.netflixdizileri.com Alan Adları Satılıktır PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Matematik Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba yeni bir tasarım yapıyoruz. Tasarımımızda her yapılan konu altındaki tıklamada yeni bir konu geliyor. Bu sayede sitedekiler her tıklamada rastgele bir konu okumuş oluyorlar.
Sorum şu: Anasayfa olmasa ve anasayfa linkine gidince otomatik bir konuya gitse seo açısından bunun bir önemi olur mu?
Çünkü google botu her siteye geldiğinde farklı bir yazıyla karşılaşacak.
Google açısından ne yapmamı tavsiye edersiniz?