-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Siyaset Bilimci
-
-
Ad Soyad
F** Ü**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
hocam ben deneme amaçlı birşey yaptım acaba siz admin panelinde,kayıt ol diye birşey bırakmışsınız,oradan herkes istediği gibi kayıt olamıyor de mi ? hatta şuan ben bi deneme adı ile yaptım,bi bakayım mail geldiyse oralara bir bakın.
ayrıca eğer kendiniz bir eklenti yüklediyseniz veya tema attıysanız,onlardan iframe yemiş olabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknik Servis
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
ftpdeki tüm wordpress dosyalarının yedeği duruyorsa komple silip tekrar yükleyin wordpress ve eklentilerinizi güncelleyin derim.büyük bir ihtimal bir açık buldular,eğer öyleyse açık kapı bırakırlar bu yüzden en son yedek aldığınız temiz ulduğuna güvendiğiniz yedeği yüklemek.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Siyaset Bilimci
-
-
Ad Soyad
F** Ü**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
hayır hocam tamemen kapatılabiliyor,kesinlikle hostinginize eğer aynı hostingde barınıyorsa diğer sitelerinizde iframeli dosya falan vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Siyaset Bilimci
-
-
Ad Soyad
F** Ü**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
yok hocam o başka konu artık :) onu geçin,oradan birşey olmazda, hocam yedekleri alın,xml'dir,başka şeylerdir,wp-contenct dosyasına özellikle dikkat edin,eklentilerin birinde bana göre problem var.temiz bir wp kurulum fakat,iframe var ise eğer,serverda ki bütün sitelere aynı işlemi yapmanız lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Profesyonel SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Kurmuş olduğun tema yada eklentinin legal olmasına dikkat et. İllegal lisansı kırılmış warez sitelerden aldığın bir temaya kodlanmış kısacık zararlı kodu bulmakta zorlanırsın. Dahası ne kadar uğraşırsan uğraş silip yeniden yüklesende tekrar aynı konuma gelirsin. Bunları kontrol et inşaAllah.
Profesyonel SEO Uzmanı