ermaneray adlı üyeden alıntı

Usta kaprisi enteresandır :)
Hayırlısı olmuş emin ol
ama madem oto ile ilgileniyorsun oto yıkama işine girmeni ama tek girmeni tavsiye ederim
Mevcut dükkan musaitse oradan devam et değilse uygun dükkan bul derim

Uygun bir yer uygun fiyata da malzemelerini bulabilirsem denenebilir aslında. Ama yine aynısı olacak mecburen personel çalıştırmak zorunda kalacağım. Bizim bölgede piyasa iç-dış 15 lira. Bir sürü handikap var yine iş başa sarmış olacak . Tek farkı vasıfsız işçi de halledebilir bunu. Denenir aslında ama bana yakın öyle açılacak bir yer hiç gözüme çarpmadı.

Ek Olarak:

HiçKimse adlı üyeden alıntı

Güzel yazılar var konuyu ilk kez gördüm, bende aliexpressten ürün alıp satanlardanım fakat ürünün çok geç gelmesi gibi handikapı var. Ayrıca 100 $ ve yılda 6 kez ürün getirtme sınırı var. Konuya katkım olsun, aliexpressten ürün getirtecek arkadaşlar drone getirtebilirler. Bu aralar uzunca bir süre drone alıcısı çıkacaktır.

Gerçekten drone satılır bunlardan getirip satmayı hiç düşünmemiştim. Birde şunu merak ediyorum ben belki forumdan bilenler çıkar gerçi burada görülmeyebilir soru ama.

Çin ile Gürcistan arasında herhangi bir gümrük anlaşması var mı ? Çinden mal getirmek prosedür Türkiyeye göre daha kolaysa Gürcistanda bir ofis açılıp resmi olarak oraya ithal edilip oradan Türkiyeye sınır kapısından parça parça falan sokulabilir. İthal edilmesi derken misal 50 tane drone siparişine gümrük o ülkede sorun çıkartmazsa onları Türkiyeye getirmek çok çok kolay olurdu.

Hangi modeller gider çok satılıyor , kalitelidir başımızı da ağrıtmaz yardımcıolabilirrisin.