th3laststand adlı üyeden alıntı

İmzamdaki Sayfa İçin Düşünceleriniz Nedir Napılabilir ? seo vb.


Merhaba siteniz daha önceki cevapladığımız sitelerle aynı sektörde o cevapları inceleyebilirsiniz.

MrB adlı üyeden alıntı

Şuan bir dizin sitesi olarak işliyor. Kendi içinde özel bir reklam ağı ve sorularınıza cevap veren bir yapay zekası var. Bu gece itibari ilede spider sisteminin bitireceğim kısaca kendi çapında bir arama motoru diyebilirim


Şuan için anahtar kelime olarak çalışmak erken olur. Hit yapmış sitelere reklam vererek ve reklam ağınıza siteleri ekleyerek / anlaşarak siteyi toplayabilirsiniz.

Robotech adlı üyeden alıntı

Merhabalar sayın hocam wp de merhaba dünya yazan bölüm satır nasıl nereden kaldırılır (yazıyı kaldırıyorum fakat satır kalkmıyor ve görüntüyü bozuyor.)


Sadece seo konusunda yardımcı oluyoruz. Forumdaki yazılımcı arkadaşlardan destek alabilirsiniz.

ceyzer adlı üyeden alıntı

merhaba hocam 2 aylık yabancı video sitem var. açıklama kısmını pek giremiyorum bende genel olarak şu kalıbı kullanıyorum Watch Taylor Swift - Blank Space full video. koyu yazdıgım yerler kalıp olarak kullanıyorum ve etiket girmiyorum siz ne önerirsiniz bu konuda?


Etiket ve açıklama girmenizi öneriyoruz.

iLLegaL13 adlı üyeden alıntı

Hocam merhabalar böyle bir hizmet verdiğiniz için çok çok teşekkürler. Güzel yerlerde bir web sitem vardı ancak bazı SEO çalışmalar yapınca ters tepti sanırım 1. sayfa olan site şuan da 4. sayfalara geriledi anahtar kelimesinde. Bu durum beni çok ters etkiledi tabi ki siteyi Özel mesaj olarak iletiyorum cevap verirseniz sevinirim.


Öncelikle bu sorun büyük ihtimal bilinçsiz bir şekilde yapıldığı için ters tepki almıştır. Daha kaliteli yerlerden seo hizmeti alarak bu durumu tersine çevirebilirsiniz.

Bilginiz mevcut ise sosyal medya, paravan çalışmalarıyla destekleyebilirsiniz.