Plateosaurus adlı üyeden alıntı

Link.tl'yi uzun zamandır kullanıyorum.Çok memnunum.Umarım bu sıstemınızdede başarılı olursunuz.


Oktay Efendi adlı üyeden alıntı

5$ ödeme limiti iyiymiş. Bir denemek lazım


Bekleriz. Kazanç olarak Türkiye için şu an en fazla kazandıran sistem bu. Rakiplerinden en az 3 kat fazla kazanç verdiğinden emin olabilirsiniz. Sayım/Kazanç oranlamasında hiçbir oynama olmayıp, 1000 Türkiye ziyaretçisinin reklamı geçmesi sonrasında hesabınızda net olarak $4.1 kazanç birikir. Diğer ülkler için fiyatlarımızı sistemden görüntüleyebilirsiniz.

Ek Olarak: Captcha sistemi olduğu için Link.im'i kullanmakta tereddüt eden üyelerimize belirtmek isteriz ki istatistiklerimize göre (Google'ın reCaptcha istatistikleri) ziyaretçilerimizin %22'sine reCaptcha çıkmamakta olup direk geçiş sağlayabiliyorlar. %70'lik kısım ise reCaptcha'dan başarılı bir şekilde geçiş sağlayabiliyor. Sadece %8 gibi küçük bir kısım reCaptcha'da hata yapıyor. Burada hata yapanlarda 2 ve sonraki denemelerde geçiş sağlamışlardır. Fakat Google bunun istatistiği sunmuyor. Ayrıca bu %8 içerisine spam girişimleride dahil.

Sonuç olarak Captcha hizmetinden tereddüt etmenize gerek yok. Link kısaltarak para kazanan herkes Link.im ile daha çok kazanacak!