Lagger adlı üyeden alıntı

ben sadece Türkiyede böyle bir olay vardır diye düşünüyorum yoksa diğer ülkelerdede böyle paragöz editorler varsa dmoz işe bir el atardı oyüzdende arama motorlarınca hala değerlidir benim görüşüm bu


Doğru düşünüyor olabilirsiniz kardeşim ama, benim başıma gelen ilginç bir olay var.
Başvurumuzu yaptık ama aradan uzun süre geçmesine rağmen olumlu sonuç alamadık. Sonra bir mail geldi. " DMOZ'a başvurunuz olumsuz. 250 TL karşılığında sitenizi DMOZ'a ekleyebiliriz " diye. Üstelik garanti verdi. Parayı eklendikten sonra alırım diye. Kabul etmedim ve DMOZ'a durumu bildirdim. DMOZ'dan mesajla gelen mailin kaynağını bildirmemi istediler. Bildirdim. Aradan aylar geçti ama bir dönüş olmadı.
Oysa bizim sitemizi siz de bir incelerseniz, rakiplerinin çok önünde olan, DMOZ'a kayıtlı pek çok siteden de her yönden Nitelikli olan bir sitedir.
www.efesmarine.com

Ek Olarak:

idm27 adlı üyeden alıntı

Dmoz editörüyüm. İlgili kategoriye eklediğim bir site, 1-2 hafta içinde google'a 1. sayfaya geldi. Üstelik inanılmaz güçlü rakipleri varken.


Dostum biz de sitemiz için çok uğraştık ama daha kötü durumdaki siteler orada eklenirken, biz maalesef eklenemedik nedense.
Sitemizi bir incelerseniz ve halen kayıtlı diğer sitelerle karşılaştırma olanağı bulursanız sanırım ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız...

www.efesmarine.com