DEĞERLİ WMARACI SAKİNLERİ MERHABA.

Wordpress için bir tema bakıyordum ve bir tema ile karşılaştım.

Tema

Bu temanın seo açısından garantisinin olduğunu söylemiş bir tanıtım sitesi. Kendisince mi yorum yapmış yoksa gerçekten var mı nereden anlaşılıyor bilmediğim için sizlerin fikirlerini almak istedim. Ayrıca bu temanın avantajları var mı? veya dezavantajları var mı? tanıtım sayfasından bakmanızı rica ediyorum. Belki sizlerin de işine yarayabilir hem.

Diğer bir kararsızlığım ise;

Yapacağım web sitesi için wordpress ve drupal ikisi de uygun altyapılar. Ancak ben biraz araştırdığımda sınırsız geliştirme(Bilgin Varsa) için Drupal ve hatta seo için de drupal diyenlerin sayısı epey bir fazla.

Mesela bikaç kişi demiş ki; "wordpress te sayfaları, modülleri veya diğer entegreleri tam istediğim gibi oynayamaz veya aklına gelen her şeyi geliştiremezsin, çünkü wordpress altyapısı buna izin vermez" demiş.

Bu söylenenler hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizlerin tecrübe ve bilgileriyle, Wordpress-Drupal ikilemi için bu söylenenlerdeki yorumlarınız nelerdir?

Allah tüm büyük/küçük bu işi felsefe bilmiş ve geliştirme yolunda çalışanlara başarılar versin. İyi çalışmalar arkadalşar. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.