Crewx adlı üyeden alıntı

Hocam druphalda wordpress kadar oynanamaz. İsteğiniz doğrultusunda bir iş yapmak istiyorsanız wordpress tavsiye ederim. Eklentiler gün geçtikçe geliştiriliyor.

Tema yönünden bakarsak emin hocamın dediği gibi ücretsiz/ücretli bir çok fonksiyonlu yeni temalar mevcut iyice gözgezdirin acele etmeyin.

Seo için size yardımcı olabilirim.

Özel olarakda seo yaptırmak istiyorsanız pm atabilirsiniz.

Teşekkür ederim kardeşim. Senin, Wordpress için söylediğini "İsteğiniz doğrultusunda bir iş yapmak istiyorsanız wordpress tavsiye ederim." birkaç kişi Drupal için söylemiş bir sitede.

Seo eklentileri yönünden mi yardım edebilirim diyosun, yoksa seo için farklı yollar mı kardeşim?

Birde, çok fonksiyonlu yeni temaları ben bulamıyorum. Belki 3 haftadır bakıyorum hep aynı şeyler paylaşılmış. Konunun en başında verdiğim tema biraz farklı geldi bana yalnızca.

Ek Olarak:

Emintasarimcom adlı üyeden alıntı

Web site tasarım onarım bakım vb gibi desteğimiz mevcut dilerseniz siz dilersiniz biz yaparız.

Kardeşim sitene erişmeye çalıştım yenileniyoruz mesajını gördüm. Fikirlerini alabilir miyim buradan? Özellikle altyapı, tema ve seo için. Site içeriğinin ne olacağını yazmıştım.