Kullandığım tema Sahifa, çok fonksiyonel ve full responsive uyumlu bir tema. Yani mobil uyumluluğu, seo uyumluluğu konusunda bence sıkıntı yok. Kaldı ki her ne kadar alışılmış bir tema olsa da temayı kullanmayı öğrendikten sonra herşeyini değiştirebiliyorsunuz. İsterseniz bu alışılmış durumun dışına çıkabiliyorsunuz. Hem şık, hem kaliteli, hem çok farklı fonksiyonları olan bir tema. Arka plan değiştirmesi, özel renk değiştirmesi, tam ayarlanabilir ana sayfa özelliği, yüzlerce google font özelliği, 4 farklı bileşen alanı, 2 farklı menü alanı, ayrıca son sürümde mega menü (açılır resimli menü) özelliği.. Kısaca hocam Sahifa saymakla bitmeyecek kadar büyük özelliklere sahiptir. Satıcısı değilim. Kullanıcısıyım ama eğer wordpress kullanacaksanız ki şaşmayın derim, ve sosyal medya içerikli bir site oluşturmayı düşünüyorsanız, biraz da magazinsel olacaı için emin olun bu tema tam sizlik.
Maksadım konuyu baltalamak değil. Diğer arkadaşlar haklarını helal etsinler ama ben Sahifa kullandığım için bilgim dahilinde konuşuyorum. Herkese kolay gelsin.