lostyazilim
tr.link

Siteme Ortaklar/Ekip Arıyorum

5 Mesajlar 729 Okunma
lstbozum
tr.link

telatabi telatabi istalya.com Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Social Media & Web Solutions
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 683
  • Beğeniler 282 / 122
  • Ticaret 19, (%100)
Merhaba. 1 yılı aşkın süredir ve üzerinde paralar harcadığım bir sitem var. Bol bol içerik de mevcut. Eğitim ve özel ders sitesidir. Bu alana ilgi duyanlarla ve bu alanda çalışmaları olanlarla öncelikle görüşeceğim.

Ayrıca facebookta aktif grubu olanlar da öncelikli konuşacağım kişilerden.

Kendi alanında bilgili tecrübeli (hangi alan olursa olsun) spor, sınavlar, yazılılar, sağlık, hukuk, bilmece, bulmaca, web programlama... alanlarında bilgili arakdaşlarla ekip kurmak istiyorum.

Site projesi güzel ve özel ders olması hasebiyle önümüzdeki dönem para geliri gelme ihtimali çok yüksek. umarım güzel bir ekip kurarız. uyumluyumdur.

Önemli bilgilendirme
Site kısa vadede para getirisi yok. Ama sıralamasını ve seo çalışmalarını inceler iseniz göreceksiniz ki hızlı bir gelişme ve ilerleme gösteriyor. Özellikle öğrenci ve öğretmen camiasından çok fazla ziyaretçi var. Bu da demek oluyor ki eğitim camiasından sağlam para kazanacağız. Daha ziyade önümüzdeki eğitim yılına kadar çalışmalar son sürat devam edecek ve 2015-2016 eğitim yılı için özel dersler verilecektir. Para işte o zaman akacaktır.

Ancak üzerini çizerek söylüyorum, başlangıçta para kazanmaktan ziyade iyi bir kafa dengi ekip arkadaşları arıyorum .Gır gır, şamata, muhabbet ve en son para odaklı çalışmalar.

Kısa vadede kafamın uyuştuğu, orjinal fikirleri ve tecrübeleri ile siteye yön verebilecek, gerektiğinde sahip olduğu bilgi birikimini öğrenci arkadaşlarla paylaşmayı düşünebilecek değerli arkadaşlar arıyorum. Kendim bir devlet kurumunda yöneticiyim kimi zaman siteye vakit ayıramayabilirim. Gözüm kapalı siteyi teslim edebileceğim ekip arkadaşları arıyorum.

Gerek yüz yüze gerek internetten tanışabiliriz. Öncelikle özgeçmiş ve tecrübelerinizi bilmek isterim.

wmaraci
reklam

berkpro berkpro Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 0 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
hocam siteyi verirmisiniz. ben web programcılık ile olan bölüme girerim.(oyalanıcak iş lazım)

zampanya zampanya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Seo & WebMaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ü**
  • Mesajlar 178
  • Beğeniler 33 / 25
  • Ticaret 1, (%100)
pm alablrmiyim

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)
Site pm ve detaylar..

wmaraci
wmaraci

telatabi telatabi istalya.com Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Social Media & Web Solutions
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 683
  • Beğeniler 282 / 122
  • Ticaret 19, (%100)

berkpro adlı üyeden alıntı

hocam siteyi verirmisiniz. ben web programcılık ile olan bölüme girerim.(oyalanıcak iş lazım)

WebDost adlı üyeden alıntı

Site pm ve detaylar..

Özel mesajlar gönderildi değerli arkadaşlar. Ayrıca konuya "önemli bilgilendirme" eklendi.

Özel mesajları attığım arkadaşlardan istekli olanlar bana özgeçmiş ya da tecrübelerini yazarlarsa değerlendirelim.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al