panel bir yere yönledirmiyor ki şu an içerik boş ama bir yönledirme yok dataları yükledim mi başka farklı bir yere yönlendiriyor neden boyle yapıyor bu yönlendirmeyi nasıl tespit edebilirim. İncelemeniz için tekrar dataları yüklüyorum.

Ek Olarak: Cpanelin içerisinde 301 kodu ile ya da 302 kodu ile herhangi bir yere yönlendirme yoktur. Ayrıca htaccess.txt dosyasını da temizledim. Şu an tekrar attım sisteme yine aynı siteye yönlendiriliyorum.

Ek Olarak: Firefox tarayıcısının güvenli olarak asringlobal.com konumuna bağlanmasını istediniz, ancak bağlantınızın güvenli olup olmadığını doğrulayamıyoruz.

Normalde, güvenli olarak bağlanmayı denediğinizde, bağlanılmak istenen site gerçekten doğru yere gittiğinizi kanıtlayacak olan güvenilebilir kimlik bilgisi sunar. Ancak bu sitenin kimliği doğrulanamıyor.
Ne yapmalıyım?

Genelde bu siteye hiçbir sorun yaşamadan bağlanabiliyorsanız, bu kez bir başka kişi siteyi taklit ediyor olabilir, dolayısıyla devam etmemelisiniz.

asringlobal.com geçersiz bir güvenlik sertifikası kullanıyor.

Sertifika sadece bu adlar için geçerli:
www.maxihayat.net , maxihayat.net
Sertifikanın süresi 24.10.2014 02:59 tarihinde doldu. Şu anda saat 10.05.2015 09:46.

(Hata kodu: ssl_error_bad_cert_domain)

Bu da güvenli olarak girmeye çalıştığımda aldığım hata. Bir an önce birileri yardımcı olursa çok makbule geçer taratmadığım yer kalmadı hiçbir şekilde virus bulamadım mantıklı olan sertifikadan dolayı başka bir siteye yönlendirme yapıyor ise nasıl bu durumdan kurtulabilirim.