lostyazilim
tr.link

Bu Seo'cu kimse çıksın ortaya :)

55 Mesajlar 7.758 Okunma
acebozum
tr.link

Karikaturname Karikaturname WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 780
  • Beğeniler 465 / 297
  • Ticaret 1, (%100)

Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

Seo taktiktir. Daha iyi taktikleriniz varsa buyrun.

Adamı yaptıgını taktir edyorum. ( Her ne kadar toplumsal bir ayıp olsa da )

Boş boş oturmaktansa, oturup kafa yormuş kendince bir yöntem geliştirmiş. Bunu burda ayıplayanların çoğu Bunun aynısı deneyecekler ( sırf burda gördükleri için )

Hocam sahtekarlığın, üçkağıtçılığın adı ne zamandan beri "taktik" oldu? Türkiyede neden hırsızların soyguncuların bu kadar oy aldığı anlaşılıyor. Üç kuruş para için her türlü hileyi, yalanı, üçkağıdı meşru gören kişi sayısı bayağı artmış. Yeri geldiğinde de "ahlak" diye millete ders verirsiniz.
freetorrent Ozzyfb carpediem

kişi bu mesajı beğendi.

Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
wmaraci
reklam

aslan51 aslan51 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 6 / 9
  • Ticaret 1, (%100)
adama helal olsun bakın wmaracinda bile gündemde al sana teknik :D

• Üyelik 16.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 780
  • Beğeniler 465 / 297
  • Ticaret 1, (%100)

KadirKC adlı üyeden alıntı

taktik veya teknik farkedermi adam 1. sıraya çıktıktan sonra :)

Birinci sıraya çıkmak her türlü değeri bir kenara atmayı, sahtekar olmayı gerektirecek kadar önemli mi? Yarın öbür gün neleri neleri verir bu arkadaş birinci olmak için...

KadirKC KadirKC WORDPRESS Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 1290
  • Beğeniler 0 / 208
  • Ticaret 27, (%100)

Karikatürname adlı üyeden alıntı

Birinci sıraya çıkmak her türlü değeri bir kenara atmayı, sahtekar olmayı gerektirecek kadar önemli mi? Yarın öbür gün neleri neleri verir bu arkadaş birinci olmak için...

orası öyle ama benim anlatmak istemem başkaydı tabikide dinimiz açısından böyle şeyleri yapmamalıyız, emin olun size bir link atsam girermisiniz desem büyük ihtimal girmezsiniz ama üstünde kadın resmi olup bir link atsam büyük ihtimalle çoğu insan girer o yüzden böyle birşey deme isteği duydum ülkemizin durumu bu malesef.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 780
  • Beğeniler 465 / 297
  • Ticaret 1, (%100)
Ben dini açıdan değil, insani değerler açısından baktım. Bizler bu tür meselere tepki göstermek yerine "ohooo, adam nasıl da yapmış, helal olsun" dersek bunun sonu gelmez. Cem Uzan sırf ABD'yi dolandırdı diye %7-8 oy aldı yav :) Ona oy veren "adam abd'yi dolandırdı, bize ne yapmaz" diye düşünmüyor.

saltuntas saltuntas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek blog yazarlığı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 985
  • Beğeniler 42 / 391
  • Ticaret 92, (%99)
Şaka maka akşam akşam iyi güldürdünüz yorumlar mükemmel :D :D

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)

Karikatürname adlı üyeden alıntı

Hocam sahtekarlığın, üçkağıtçılığın adı ne zamandan beri "taktik" oldu? Türkiyede neden hırsızların soyguncuların bu kadar oy aldığı anlaşılıyor. Üç kuruş para için her türlü hileyi, yalanı, üçkağıdı meşru gören kişi sayısı bayağı artmış. Yeri geldiğinde de "ahlak" diye millete ders verirsiniz.

Bence Seo'nun ne oldugunu iyi arastırın. Seo namına yaptıgınız her çalışma, bir kandırmacadır. Verilen örnekte cahil kişiler kandırılırken, Doğallık süsü verip aldıgınız tanıtım yazılarıyla da Google Mühendislerini kandırıyorsunuz. Cin fikirli olmadıgınız içinde Ahlak dersi vermeye Kalkmışsınız.

Benim kişisel alanıma tecavüz edilmediği sürece kimsenin ahlakı da beni alakadar etmez.

Başkasının yaptıgını kötülemek, kendi yaptıgının ise taktir edilmesini bekleyecek kadar acizdir insan.

Seo adı altında açılan bir konuyu "bu ülkede hırsızların, soyguncuların ne kadar oy aldıgına" bağlayacak kadarda at gözlüklüsünüz maalesef.
VipTema president

kişi bu mesajı beğendi.

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

Alicevat Alicevat Falanlar, Filanlar... Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 457
  • Beğeniler 43 / 202
  • Ticaret 1, (%100)
koptum :)

AkıllıSoft Yazılım & Bilişim Teknolojileri

• Üyelik 16.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 780
  • Beğeniler 465 / 297
  • Ticaret 1, (%100)

Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

Bence Seo'nun ne oldugunu iyi arastırın. Seo namına yaptıgınız her çalışma, bir kandırmacadır. Verilen örnekte cahil kişiler kandırılırken, Doğallık süsü verip aldıgınız tanıtım yazılarıyla da Google Mühendislerini kandırıyorsunuz. Cin fikirli olmadıgınız içinde Ahlak dersi vermeye Kalkmışsınız.

Benim kişisel alanıma tecavüz edilmediği sürece kimsenin ahlakı da beni alakadar etmez.

Başkasının yaptıgını kötülemek, kendi yaptıgının ise taktir edilmesini bekleyecek kadar acizdir insan.

Seo adı altında açılan bir konuyu "bu ülkede hırsızların, soyguncuların ne kadar oy aldıgına" bağlayacak kadarda at gözlüklüsünüz maalesef.

SEO işinin ne olduğunu da bilmiyorsunuz galiba. SEO içeriği kullanıcılkarın kolayca ulaşabileceği bir şekilde düzenleme işidir. Tanıtım yazısı adı üstünde, tanıtım içindir. Siz alışmışsınız sahtekarlığa, üçkağıtçılığa. Üzerinize alınmanızdan da belli. İkiyüzlülük herkesin içine işlemiş.

ProThemes ProThemes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 74 / 317
  • Ticaret 76, (%100)
Vay! %100 yükseliş garantili 1. sıraya taşıyoruz diyenler bu şekil mi yapıyorlarmış :D
Karikaturname

kişi bu mesajı beğendi.

www.osmanlidavetiyeci.com
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al