Batuhan adlı üyeden alıntı

Uygun olduğumda detaylı bir şekilde inceleyeceğim ama sağlam görünüyor.

Yorumunuz için teşekkürler.

facekinq adlı üyeden alıntı

tutabilicek bir proje kodlama bilgim olsa başvurucam ama :)

neyse başarılar size.

İlgi alanlarınızı mail atarsanız gerekli olduğunda size ulaşabiliriz.

Genel : Katılmama sebebinizi belirtirseniz sevinirim.

Orkun adlı üyeden alıntı

15 Yaşındayım böyle güzel bir projeye katılmak isterdim ancak Yaşım müsade etmiyor :(

Sizde web ile ilgili alanlarınızı mail atarsanız gerekli olduğunda size ulaşabiliriz.

trgy adlı üyeden alıntı

Anlamiyorum herkes guzel bir proje falan filan demis ama kimse de sormamis ki proje ne? Ne ise yariyor? Genel sosyal ag sitesi mi kuracaksin yoksa niche site olarak mi kuracaksin? Gelir modeli ne? Kim neden sizi tercih etsin? Bir cok soru var sorulmasi gereken ama arkadaslarin sadece yazmak icin yazmis.

Acik olani yazayim mi bu proje baslar ve biter. Hatta baslar mi orasi bile muallakta. Ekip kurmak duzenli calismak o kadar kolay birsey degil.

Sana bunlari yaziyorum cunku 1 yildir hala uzerinde calistigim projem var ve hala da kafa yoruyorum.

dipnot: kendinizi gaza getirin ama kendinizi kandirmayin. Ben facebook'u gecmeye geliyoruz demistim mizahi demistim ama bir yandan da neden olmasin diyordum.. Mizahi bir anlam vardi. Sizde yapariz ederiz halleri var, ilk once bu halleri birakmalisiniz.

Merhaba.Yorumunuz için teşekkürler.Açmış olduğum konuda genel sorulara zaten cevap verilmiştir.Ben yinede sizin sorularınıza cevaplıyayım.

Proje nedir ? Sosyal ağ projesi
Ne işe yarıyor ? Arkadaşlarını bulmak,paylaşmak,yazışmak,konuşmak ,sosyal ağın yaptığı her şey + olarak kısıtlı belirtiğim özellikler.Ekibe girenler zaten bu özellikleri öğrenebilecek.

Genele hitap eden bir sosyal ağ sitesi olacak.

Gelir modeli ne ? Konuda da yazdığım gibi.Reklam yatırımı ve diğer yatırım işleri tabi ilerde mutlaka gözardı edilmeyecek işler arasında.Ama bu aşamaya gelene kadar zaten sistemi yazmış oluruz çünkü sistemi yazana kadar server olsun diğer masraflar olsun biz karşılıyoruz.Reklam için ciddi bir yatırım yapılacak elbette.Planlamayı buraya yazmayı gerekli görmediğim için açıklamaların yeterli olduğuna inanıyorum.

Kim neden sizi tercih etsin? Şu kadarını söyleyebilirim kesinlikle benzersiz özellikleri var.

trgy adlı üyeden alıntı

Kim neden sizi tercih etsin? Bir cok soru var sorulmasi gereken ama arkadaslarin sadece yazmak icin yazmis.

Bu yazınızdan konuyu iyi okumadığınızı çıkartabilirim.Tüm sorulara gerekli cevaplar verilmiş.Sizin sorduğunuz ve konuda olmayan ekstra bir soru göremiyorum.

Yapabileceğimize inandığımız için yaparız ederiz diyoruz.Buda bir sakınca görmüyorum.

ProgramYapmak adlı üyeden alıntı

Çok güzel demişsin, yüzyüze görüşme işi basit. Ama genel itibariyle zor be kardeşim, reklam olmasın ama başka forumlarda sistem bile yazıldı. Milletin elinde kaldı. Bu tür şeyleri yapmak, sağlam bir ekibin 7/24 birlikte olmasıyla gerçekleşir. Maaşlı proje elemanların olacak, toplantılar gerçekleştireceksin.

Sosyal mecralar bundan 10 sene önce iki üç kişinin kurmasıyla tutabilecek projelerdi çünkü, böyle sistemler yoktu ve olmadığı için ne yapılsa o kulvarın en iyisi oluyordu.

Ve ilk olmadan dolayı köşeyi dönenler, rakip firmalar çıksada karşılarına, onların kendilerini geçmelerine fırsat vermiyor. :)

Çok farklı bir proje ise görüşülebilir, ama sosyal ağ sistemini artık istediğiniz yerinden tutun/çekin, tutturamazsınız. :)

Yorum için teşekkürler.Özel mesaj ile atabilir misiniz ? sistemi.Proje farklı evet.

SyncMaster adlı üyeden alıntı

Sosyal ağ ve Arama motoru projeleri artık bir beklenti gerçekten zor.

Arama motoru : Google Amca , Yandex , Bing zorr.
Sosyal ağ diyince : Facebook - Twitter

Sağlam proje ancak facebook , twitter gibi şirketlere 2, 3 kişi ile kafa tutulabilceğini hiç zannetmiyorumki şirket olsada aynı durum olur bence.

Eelimizden geleni yapmaya çalışacağız.Yorum için teşekkürler.