Sakarya haberleri, sakarya ili haberleri, sakarya guncel haber, sakaryadan son dakika haberleri, sakarya fotograflari, sakarya videolari gibi.
Aslında birincisi yani.
Site iceriginizde ne varsa sadece o; yüksek aranma hacmi olan kelimeler ile keyword calismasi yapmanizin bir anlami yok diye dusunuyorum.
Anahtar kelime sitenizi google amcamiza en net ozetleyen kisa tümcelerdir, az, spesifik ve öz olmalı.
Aslında birincisi yani.
Site iceriginizde ne varsa sadece o; yüksek aranma hacmi olan kelimeler ile keyword calismasi yapmanizin bir anlami yok diye dusunuyorum.
Anahtar kelime sitenizi google amcamiza en net ozetleyen kisa tümcelerdir, az, spesifik ve öz olmalı.
yüksek hacimli arama kelimelerinden zaten uzak duruyorum verdiğim örnek bir kelimeydi o an o aklıma geldiği için yazdım. Yani demek istediğim sakarya kelimesi her keywords'un içerisinde yer almalı mı almamalı mı? En başta ana kelimeyi kullanmak yeter mi yetmez mi?
Açıkcası bugüne kadar ilk dediğim gibi yaptım hep ve bir sıkıntısını yaşamadım ama okudukça gördükçe farkettim ki ikinci dediğim gibi yapan sitelerde var hatta bu tarz yöntemin daha sağlıklı ve iyi olduğu söyleyen seo uzmanı olarak kendilerini tanıtan kişilerde var.
Bu yüzden kararsız kaldım doğrusu hangisi konusunda