lostyazilim

Oyuncular Neden Korsana Yöneliyor?

57 Mesajlar 8.198 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3537
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

darkthepro adlı üyeden alıntı

yukarıda okumadığınız gayet açık üstte orjinal oyuna teşvik ettiğim kısımları okumayıp sadece laf atma peşinde olan kullanıcıdan başka bir şey değilsiniz kaçtır aynı şeyi yapıyorsunuz hep haksız çıkıp duruyorsunuz bilmediğiniz konular hakkında konuşmayın

Ben sana diyorumki. Türkiye için hiç bir firma türkçe içerik üretmiyor neden.

Türkiye'de Lisanslı oyun satın alma düzeyi çok düşük. Adamlarda boşuna masraf yapmıyorlar. Sen yok ondan değil diyorsun. Nasıl ondan değil anlamıyorum. GTA 5 çıkar çıkmaz Torrent abanan kulanıcılar gidip gta 5 orjinal alsa Social Clup den TÜrkiye seçeneğini seçip kayıt olsa. Rock Star Games Farketmiyecekmi Türkiyedeki satışların çok sayıda artış göstediğini.

Onu bırak Türkiye'de 60 Miyon Gta5 alınsa atıyorum. Desekki GTA 6 türkçe olmaz sa almıyacağız falan diye forumlara konu açsak herkeste katılsa. Adamlar ne diyecekler. ?

cagdaskorkmaz.com.tr
wmaraci
reklam

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

Oyun Editoru adlı üyeden alıntı

Ben sana diyorumki. Türkiye için hiç bir firma türkçe içerik üretmiyor neden.

Türkiye'de Lisanslı oyun satın alma düzeyi çok düşük. Adamlarda boşuna masraf yapmıyorlar. Sen yok ondan değil diyorsun. Nasıl ondan değil anlamıyorum. GTA 5 çıkar çıkmaz Torrent abanan kulanıcılar gidip gta 5 orjinal alsa Social Clup den TÜrkiye seçeneğini seçip kayıt olsa. Rock Star Games Farketmiyecekmi Türkiyedeki satışların çok sayıda artış göstediğini.

Onu bırak Türkiye'de 60 Miyon Gta5 alınsa atıyorum. Desekki GTA 6 türkçe olmaz sa almıyacağız falan diye forumlara konu açsak herkeste katılsa. Adamlar ne diyecekler. ?

o zaman şöyle düşün koskoca crytek firması alman türklerden oluşur kurucuları çoğu oyuna türkçe dil desteği koymadı türklerin imza toplaması sonucunda bu oyunlara koyuyor zamanında gta da toplandı fakat yine yapılmadı bu orjinal oyun almakla alakalı değil ükenin siyasi gücüyle alakalı bir şey yiyosa rusyaya da çıkarmasın onlarda çok korsan kullanıyor çoğu cracker grubu rusyadan var googleda türkçe destekli bir arayüz botu var mı konuşabileceğin ? android yapılarda falan yok ama tüm dillerde var eee 80 milyon kullanıyor niye yok ? orjinal değil mi ? siyaset ülken başka ülkelere söz geçiremiyorsa bu onun sebebi

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3537
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
Tamam siyaset konuşmayacağım.

cagdaskorkmaz.com.tr

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

Oyun Editoru adlı üyeden alıntı

Tamam siyaset konuşmayacağım.

demek istediğim bu siyaset başka bir şey değil isterse 80 milyon oyunu alsın adam yapmaz sen adama söz geçiremedikten sonra hükümet böyle oldıktan sonra ne alcak para nede dil desteği ucuzluktan bekliyoruz yada bütçesi yeterli olan alıyor yoksa kim ister viruslerle uğraş onla bunla uğraş update manuel indir falan zor istemem mi türkçe olsun seslindirmesi falan işte yapcak bir şey yok

wmaraci
wmaraci

digidukkan digidukkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)

darkthepro adlı üyeden alıntı

öyle olması gerekir zaten

Size bir şey söylediğimi hatırlamıyorum, sizin cevap verme ihtiyacı duyma sebebiniz nedir?

Ayrıca kurduğu cümle içerisinde LAN kelimesi geçen birisi ne kadar ciddiye alınabilir ki. İyi pazarlar..

Pasa Pasa Gelecek Bizim Yönetici
  • Üyelik 30.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum 🖤 Hatay
  • Ad Soyad S** P**
  • Mesajlar 14648
  • Beğeniler 3061 / 3060
  • Ticaret 356, (%100)

digi dükkan adlı üyeden alıntı

Ayrıca kurduğu cümle içerisinde LAN kelimesi geçen birisi ne kadar ciddiye alınabilir ki. İyi pazarlar..

Bu lan, başka lan. :)

Crack çoğunlukla dev yapılı oyunlara gelmiyor. Lan desteği olanlara kolay. Fakat olmayanlara korsan serverlar kuruluyor.

Deneyim demeyin, deneyin!

digidukkan digidukkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)

Nonloser adlı üyeden alıntı

Bu lan, başka lan. :)

Ağ bağlantısı diyorsunuz. Oyun dünyasında ona genelde multiplayer dendiği için :)

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Oyun Editörü haklı arkadaşlar. Adamlar bakıyorlar ülkede korsan almış başını gidiyor biz de ne dil desteği getiririz ne de başka kolaylıklar sağlarız diyorlar. Sonuna kadar haklılar. Ondan sonra oyuncularımız fifa bilmem kaçta neden Türkiye ligi yok diye ağlıyor.

İndirdiğiniz her korsan oyunla birlikte emeğe saygısızlık ettiğinizi, kul hakkı yediğinizi ve devletinize maddi - manevi zarar verdiğinizi unutmayın.

Hiç kimse orjinal oyun satın aldığı için enayi değildir. Bir oyunun fiyatını pahalı buluyorsan almazsın olur biter.

AtakanAtes AtakanAtes 1881 - 193∞, özlemle...
  • Üyelik 05.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Tek.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 2867
  • Beğeniler 54 / 747
  • Ticaret 25, (%100)
Oyunları Aral yerine Spotçulardan alırsanız bir oyuna 200 TL vermezsiniz spotçularada dağıtımı Aral yapıyormuş zaten.

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)

İsa adlı üyeden alıntı

Oyun Editörü haklı arkadaşlar. Adamlar bakıyorlar ülkede korsan almış başını gidiyor biz de ne dil desteği getiririz ne de başka kolaylıklar sağlarız diyorlar. Sonuna kadar haklılar. Ondan sonra oyuncularımız fifa bilmem kaçta neden Türkiye ligi yok diye ağlıyor.

İndirdiğiniz her korsan oyunla birlikte emeğe saygısızlık ettiğinizi, kul hakkı yediğinizi ve devletinize maddi - manevi zarar verdiğinizi unutmayın.

Hiç kimse orjinal oyun satın aldığı için enayi değildir. Bir oyunun fiyatını pahalı buluyorsan almazsın olur biter.

ben almıyorum zaten
playstation oyunlarını orjinal alıyorum sadece

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al