Sitenin yaşı çok önemli.Bir o kadarda içerik.
Yanılmıyorsam Adsense'den kazanıyorsunuz.Reklam politikaları çok sıkıntılı işler.
Bu getirinin ne kadar sürede bu şekile gelmeside oldukça önemli bir husus.
Yaklaşık bu getiri 5-6 aydır aynı şekilde "400-600 TL" kazanç getiriyorsa mantıklı bir fiyat verilebilir.
Yanılmıyorsam Adsense'den kazanıyorsunuz.Reklam politikaları çok sıkıntılı işler.
Bu getirinin ne kadar sürede bu şekile gelmeside oldukça önemli bir husus.
Yaklaşık bu getiri 5-6 aydır aynı şekilde "400-600 TL" kazanç getiriyorsa mantıklı bir fiyat verilebilir.
Gayet yardımcı oldun dostum teşekkürler. :)
Ek Olarak:
Aylık getirisi x Bilmem kaç falan hikaye arkadaşlar.
Sitenizin aylık getirisi 5 bin TL olsa kesinlikle satmayı düşünmezsiniz.
Ama çok acil paraya sıkışırsınız ayda 5 Bin getiren siteyi 10 bine bile satarsınız.
Lakin getirisi olan bir siteyi acil durumlar dışında satmak pek akıl karı değil. İlgilenemeyecğinizden satmak isterseniz de bu aceleye getirmektir. Elbet ilgileneceğiniz zamanlar gelir, o zamanda "satmasamıydım acaba" dersiniz.
Sitenizin aylık getirisi 5 bin TL olsa kesinlikle satmayı düşünmezsiniz.
Ama çok acil paraya sıkışırsınız ayda 5 Bin getiren siteyi 10 bine bile satarsınız.
Lakin getirisi olan bir siteyi acil durumlar dışında satmak pek akıl karı değil. İlgilenemeyecğinizden satmak isterseniz de bu aceleye getirmektir. Elbet ilgileneceğiniz zamanlar gelir, o zamanda "satmasamıydım acaba" dersiniz.
Çok haklısın zaten acil bir durum olmadan (Allah korusun) satmayı düşünmüyorum ancak değerini öğrenmek istedim :) teşekkürler cevabınız için