-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Merhaba arkadaşlar, bugün forumda gezerken paypal bozdurma, paypal bozulur gibi konular gördüm bunlar tam ne oluyor ayrıntılı açıkıyabilecek bir arkadaş varmı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Merhaba,
Farzeledim sizin paypalınızda 100Tl var, onu turkcell mobil ödeme olabilir, banka ödeme olarak olabilir, size parayı oradan gönderiyorlar. Yani paypalınızdaki parayı alıyorlar, size mobil ödeme veya banka ödemesi vs yapabiliyorlar.
İyi forumlar.
Goethe diyor ki; Para ile insan ilişkisi şöyledir: İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Oralarını pek bilmiyorum, siz paypal paranızı bozduracak kişiye veriyorsunuz oda size banka hesabınıza veya mobil odeme olarak telefonunuza yolluyor. Yani ekstra bir ücret alınıyor diye bilmiyorum.
Binevi takas işlemi, paypaldan bankaya vs.
Goethe diyor ki; Para ile insan ilişkisi şöyledir: İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın..
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Tabiki komisyon alıyorlar.
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Yukarıda ki gibi tayfun beyin dediği gibi komisyon alıyorlarmış, daha önce yapmadığımdan dolayı ben bilmiyordum kusura bakmayın.
Güvence nasıl sağlanıyor, ticari puanlara göre vs. olabilir. Daha önce ne yazık ki gerçekleştirmedim.
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
öyle bir şansı yok denecek kadar az çünkü ufak meblalar için onu yapan zaten adam değildir varsayalım yaptı bankada tüm bilgileri var adresine kadar onları alıyorsunuz ve istikamet önce karakol sonra savcılık gerisini o düşünsün zaten paypalda 1000 tl vs.. bozma yapmıyorlar en fazla 500 tl oda güvenli şekilde yapılıyor.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye