-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Google Adsense
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
zaten konuda yorumun önemini belirtiyorum konuyu ilk açmanın önemi evet önemli ama ilk açanlardan biri değilim yorumlar sayesinde sıralama atladı.
JexyR
Codeigniter / Symfony
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Müh.
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yorum aldığı için 1. sırada değil , 1. sırada olduğu için bu kadar yorum almış olabilir. Yoksa kimse siteyi hasbelkader bulup yorum yazayım demez.
1 kişi bu mesajı beğendi.
JexyR
Codeigniter / Symfony
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Müh.
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
5. sayfada bir yazıya kim nasıl yorum yazar. Sosyal medyada paylaşım yaptım derseniz yine ufak çaplı seo yapmış olursunuz. Yorum önemlidir sayfayı güncel tutar ancak merak ettiğim. 5. sayfadaki bir sayfaya kimsenin tıklayacağını sanmıyorum.
Bir sitem film izle kelimesinde 2. sayfadaydı buna rağmen günde 10 tane ziyaretçi anca alıyordu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Google Adsense
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
türkiyede seo çok yanlış bilinmektedir insanlara yorum yaptırabilmek için püf noktalar vardır .. ilk sırada siteler olabilir ama ziyaretci aradığını bulamıyorsa diğer sayfalara yönelecektir eğer ki site sahibinin aktif olarak yardımcı olduğunu görüyorsa hem aktif olarak yorum yapar hemde siteyi tavsiye eder... bu zaten 2-3 günde sıralama atlamanızı sağlar.. google böyle bir siteyi asla geri planda tutmaz.
Alicevat
Falanlar, Filanlar...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Burada adı "yorumun önemi" olarak geçen şey aslında trend'dir.
Google algoritmaları kişilerin ilgilendikleri konuları veya sayfaları her zaman ön plana çıkartır. Bu trend'i yorum olmadan da örneğin;sosyal paylaşımlar vs. gibi sağlamak mümkündür. Burada yorum önemli değildir diye bir algı çıkmasın, tabi ki yorumlar trendlerin vaz geçilmez parçalarıdır.
AkıllıSoft Yazılım & Bilişim Teknolojileri