-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
D** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba;
2 aydır yazı dahi girmediğim site, her gün alexa'da daha üst sıralara çıkıyordu. En son dün baktığımda 816K idi sıralaması. Siteme giren geçrek ziyaretçi yoktu hep botlar giriyordu. Dün Wordpress'e eklenti kurarak botları engelledim sitem bugün aşşağı inerek 819K oldu.
Botları engellemeden önce sitem her gün daha üst sıralara gidiyordu. Sizce bu eklentiyi kaldırmalı mıyım? Eklentiyi botlar siteye zarar verir diye kurmuştum ama gördüm ki sitemin global sıralaması açısından aslında benim menfaatimeymiş.
Sizin görüşlerinizi merak ediyorum.
Saygılarımla..
www.yetenekavcilari.net | Geleceğin yetenekleri burada
carpediem
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
alexa çok da önemli değil botların zararlı olup olmayacağı hakkında ise zararlı olduğuna kanaat getiriyorum. özellikle rus spam sitelerinden gelenler. engelleyin, alexa paralı bir sayaç servisi önemli olan arama motorlarından gelen trafiğin azalıp azalmadığı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bot ile kurulan bir ilişki ne kadar verimli olabilir ki :D
Uzun süreçte sitenize zarar verecektir.Gerçekten iyi noktalara gelmek ve kemik ziyaretçi kazanmak istiyorsanız organik çalışmalar sergileyin.Yaptığınız çalışmalar neticesinde Global ve Country rankınız olumlu yönde yükselecektir.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
D** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
carpediem adlı üyeden alıntı
alexa çok da önemli değil botların zararlı olup olmayacağı hakkında ise zararlı olduğuna kanaat getiriyorum. özellikle rus spam sitelerinden gelenler. engelleyin, alexa paralı bir sayaç servisi önemli olan arama motorlarından gelen trafiğin azalıp azalmadığı.
Görüşleriniz için teşekkürler.
Blacksheep adlı üyeden alıntı
Bot ile kurulan bir ilişki ne kadar verimli olabilir ki :D
Uzun süreçte sitenize zarar verecektir.Gerçekten iyi noktalara gelmek ve kemik ziyaretçi kazanmak istiyorsanız organik çalışmalar sergileyin.Yaptığınız çalışmalar neticesinde Global ve Country rankınız olumlu yönde yükselecektir.
Haklısınız, teşekkürler
www.yetenekavcilari.net | Geleceğin yetenekleri burada