Arkadaşlar daha önceki bir konuda da belirtmiştim, artık adsense ya da yada diğer reklam servislerinin yerine satış ortaklığı gibi(Türkiyedeki 3-5 dandik sistem değil ama) başarabilene bol kazanç getiren işlere mi yoğunlaşsak, Ne bilim bir site açıyorsunuz, aylarca bir yerlere gelsin diye uğraşıyorsunuz, pekçoğumuz bunun için para da harcıyor(domain ve hosting hariç), sonra bakıyosun günde 1000 hitli sitenin aylık getirisi 50-100 dolar arası, değer mi sizce?

Aylardan beri clickbank, cj, avangate gibi satış ortaklığı veren firmaları araştırıyorum, yüzlerece video izledim, yabancı forumları takip ettim, tercüme etmeye uğraştım, ve anladığım kadarıyla iyi bir strateji oluşturana güzel paralar bırakıyor. Düşünün 1000 gösterimli sitenizde adsense reklamlarına %5lik bir kitle hasbelkader tıkladı. 5 cent kazansanız tıklama başına 50 kişiden 2,5 dolar kazanırsınız hadi 5 dolar olsun. Aylık 150 dolar, o da kendinizi zorlarsanız, bunun domaini, hostu, seosu, harcadığınız zaman gibi faktörleri çıktığınızdA boşa çalışmış gibi bişey oluyor. Ha aramızda harika siteler yapıp aylık bir kaç milyon gösterim alacak uzman arkadaşlara lafım zaten yok, ama benim gibi orta düzey kullanıcılar arasında özellikle clickbank gibi sistemleri düşünen varsa lütfen pm atsın ya da ortaya yazsın farketmez. günlük 1000 gösterim alan siteniz değil de satış ortağı olduğunuz ürün olsa ve bin kişinin bırakın %5ini %1 i ürünüzü alsa bu 10 kişi eder, 20 dolar komisyonu olan bir üründe 200 dolar kazanmış olursunuz, ama işte bunlar hep sağlam strateji gerektiriyor.