Çoğu yorumları okudum ve gerçekten şaşırdım kaldım. Korsan oyunu almaya nasıl teşfik ediyorsunuz? Sitenize bile bir makale yazdığınızda ve topu topu 2-3 lira ücret verdiğiniz halde yazınız başka bir sitede yayınlandığında yaygara kopartıp hatta bir de forumlara konu açıp bu kişileri deşifre ediyorsunuz, bu oyunlar bedava yapılmıyor. Milyonlarca dolar harcanıyor ve binlerce kişi ekmek yiyor, sen bu oyunu indirerek önce o binlerce kişinin emeğini çalıyorsun ama bu senin için normal bir durum. Yazın bir sitede kopyalandığında ve kaynak belirtmediği zaman gelip forumlarda boşuna konu açlmayın, çünkü sizde emek hırsızısınız.
Oyun yapımcılarına kaç defa kampanya yapılıp türkiyede oyunları ucuz alınabilecek fiyatlarda yapın ve türkçe dil desteği koyun denildi oyun firmaları bizleri iplemedi. İplemezse bizde korsan oynarız dert değil. Bir amerikada 10 dolar olan oyun ülkemde 30-40 dolar. Önce oyunlarda ki bu fiyat uçurumlarının ortadan kalkması gerek. Bunu ancak ülkede ki teknoloji bakanı ve oyun yapımcıları görüşerek sabit fiyatla anlaşmaları gerek k ülkeme aracılar olmadan,toptancılar olmadan doğrudan yapımcıdan oyun düşük fiyatla girebilsin.
Ama nerde, bizim teknoloji bakanı bulut sistemine abur cuburu dolduruyonuz diye dursun... Elin teknoloji bakanı ülkesinin dilinde oyun yapılsın diye çabalarken bizimki bi ayağı çukurda hala koltukta kalma derdinde.
Oyun oynayan kesim yaş ortlaması 15-25 dir genele vurursak, birçok arkadaşımızda işsiz haliyle elinde ki parayıda 250 tl lik bir oyuna vermez. Eğer oyun yapımcıları bir ülkede ki oyuncu kitlesini kazanmak istiyorsa biraz ilgi gösterecekler.
Ama nerde, bizim teknoloji bakanı bulut sistemine abur cuburu dolduruyonuz diye dursun... Elin teknoloji bakanı ülkesinin dilinde oyun yapılsın diye çabalarken bizimki bi ayağı çukurda hala koltukta kalma derdinde.
Oyun oynayan kesim yaş ortlaması 15-25 dir genele vurursak, birçok arkadaşımızda işsiz haliyle elinde ki parayıda 250 tl lik bir oyuna vermez. Eğer oyun yapımcıları bir ülkede ki oyuncu kitlesini kazanmak istiyorsa biraz ilgi gösterecekler.
https://wmaraci.com/forum/oyun-dunyasi/oyun-dunyasinda-akillara-zarar-bilgiler-233271.html
12. Ortalama oyuncu yaşı ilginç bir şekilde 35 olarak karşımıza çıkıyor. :)