Selamun Aleykum Cümleten Kolay Gelsin :)

Şimdi baştan şu önemli açıklamayı bi yapayım da sonra bu forumda sadece site tanıtmak için bulunduğumu düşünmeyin :)
Ben elimden geldiğince aklım yettiğince burada insanlara faydalı olmaya çalışıyorum. Elhamdülillah faydalı olduğum kişiler de oluyor. Bu muhtemelen 2. kez aynı site için destek arayışım. Ama çok şükür ikisinde de link vermedim. Çünkü benim siteye şimdilik ziyaretçi çekmek gibi bir derdim yok.

Geleyim asıl konuya, Bu SosyalOrtam benim ömrümü yedi :) kaliteli bir sosyal paylaşım ağı oluşturma düşüncesi beni gece gündüz yoruyor. Şimdilik geliştirilebilir bir site kurdum, inşaAllah bunu daha da geliştirmek istiyorum. Evet hazır bir script üzerine kurulmuş bir sistem ama amacımız buradan yola çıkarak tüm görünüm ve kodlamayı değiştirmek. Bunun için gerekli alt yapı ve diğer bütün gereksinimleri hazırladık sayılır. Sizin de fikir, yönlendirme ve görüşlerinizi almak istiyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum bunun için.

Ha unutmadan bi de şu var; zaten bir sürü sosyal paylaşım sitesi var. Böyle birşeye ne gerek var? Face Twitter dururken kimse gelip buraya üye olmaz gibi yorumları görmezden geliyorum. Bu konuda anlaşalım ve en önemlisi de bizim niye dünyada duyulmuş bir sosyal ağımız yok abi? "Ahsar var!" var da nerede hani? Amacım kimseyi kötülemek ya da ne bileyim al aşağı etmek değildir. Burası geniş bir mecradır ve kesinlikle sabaha ne olacağımız belli değildir. O yüzden bu bir şans ve gayret işidir. Gayret edip inanarak bu işi yaparsak eminim birgün Türkiye'nin de adının duyulduğu büyük bir sosyal paylaşım ağı olur! Tek mesele inanmak ve başarıya odaklanmaktır!

Teşekkür ediyor
İyi çalışmalar diliyorum