Ferdi Şahin adlı üyeden alıntı

Sizin yerinizde olsam SocialKit yerine PHPFox ile başlardım işe. Eğer bu işte profesyonel birşeyler olacaksa işe PHPFox'tan başlayın. Fazlalık eklentileri kaldırın. İyi bir sunucunuz varsa sistem hantal olmaz. PHPFox'u uzun süre kullandım 15 binden fazla üyem vardı ama bir hantallığını görmedim. Günlük hitim 500 - 700'den aşağı düşmüyordu. Ama ben tabii bu kadar üyeyi sosyal ağlardan çekmiştim. Facebook 2 büyük sayfam vardı birisi 500 bin diğer 200 binlik 2 sayfam mevcuttu oradan çekmiştim ve site yabancıydı.

PHPFox'u iyi bilirseniz herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. PHPFox'da eklenti konusunda kendini kanıtlamış bir scripttir.


Siz de biliyorsunuz, PhpFox sadece Facebook tarzı bir scripttir, ama SocialKit'i yapan Marvel bunu biraz karıştırmış, yani yarı facebook yarı twitter tarzı bir sistem çıkarmış ortaya. Şimdi siz böyle diyince aklım karıştı doğrusu bir anda. Hosting sınırsız o konuda sıkıntı yok, gerekirse bir zaman sonra sunucuya aktarırız zor değil bu. Benim aklımı karıştıran sadece PhpFox'un tam bir Copy to Facebook olması, o da ister istemez yerli Facebook düşüncesini meydana getiriyor. Aslında kaliteli ve güzel bir düşünce. Geliştirilebilir bir özelliğe sahip değil mi PhpFox?