kendoka Merhaba,
Bunca yazının içine neden "sülük tedavisi" kelimesini koymaz ve ana sayfana site içi linkleme yapmazsın?
Bunca yazının içine neden "sülük tedavisi" kelimesini koymaz ve ana sayfana site içi linkleme yapmazsın?
Merhaba hocam.
Aslında sitenin amacı sülük satışı ve sülük fiyatları. Yani bu kelimeyi başta düşünmemiştim. Hatırlattığın için çok teşekür ederim.
Hocam bu arada neredeyse 800 yazı falan oldu. yazıların içinden anahtar kelimelere site içi linkleme yapıyorum. Ama "sülük satışı" kelimesinde ve "sülük fiyatları" kelimesinde 3.4. sayfalardayım. Backlink almak istemiyorum bakalım ne olacak diye. Site içi linklemeden başka bir yöntem var mı ?
Benim aklıma ana sayfaya her gün birer paragraf yazı eklemek geliyor. Başka nasıl yapabiliriz.
Ek Olarak:
Mağara Adamı adlı üyeden alıntı
Sitenin Sandbox'a girme riski konusunda haklısınız ancak kusura bakmazsanız "Sağdan soldan duydugunuz için gerçek sebebini açıklayamıyorsunuz" diyeceğim.Bu şekilde içerik üretilmesi %99 spamdır. Açılan Her başlıkta sülük kelimesi geciyor.
Ayrıca googlenin Yüzeysel içerik dediği olayda Tam olarak budur.
:) ustab doğru bir eleştiri yapmışsınız ama siz de gerçek bir sebep ortaya koymadınız. Google'ın yüzeysel içerik dediği olay nedir ? Bunun net açıklaması nedir ?
Ankara sülük satışı ile Trabzon sülük satışı sayfasına ne yazacağım. Tabi ki birbirine yakın şeyler. Ama birebir aynı değil.