-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, General Mobile Discovery kullanıyorum (4 GB) açık olmam gerekir ise Android telefonlarda ilk defa bunu kullanıyorum. Ama öyle bir telefon ki Google uygulamalarında güncelleme istiyor, yeterki hafıza yok diyor. Taşınabilecek her şeyi sanırım hafıza kartına taşıdım, yine de yeterli hafıza yok diyor ve güncellemiyor.. Ne yapmam gerekiyor bu telefonla? İlerleyen zamanlarda değişeceğim de şu an için bir önerisi olan var mı?
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bende aynı telefonu kullanıyorum. Sürekli donma ve yeterli hafıza yok hatası alıyorum
Yaklaşık 2 hafta önce telefonumun ekranı kırıldı ve telpaya bu problemlerin olduğunu da söyledim. Eğer garanti süresi dolmamışsa gönderin, ilgileniyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
ismail03 adlı üyeden alıntı
SD maid ile (rootluysa) bi taratın çözüm bulamadınız
Root uninstaller ile google arama ve gereksiz gördüğünüz uygulamaları önce yedekleyin kaldırın dikkatli olun
4GB alanda 180mb ve üstü alan varsa günceller normalde paket yükleyicisinde verileri temizle deyin [Ayarlar / uygulamalar/tümü /paket yükleyici/verileri temizle]
Sorumluk sizde kolay gelsin
Bazı sorunlar çözüm önerileri
General mobile Discovery Sorun çözümleri bakabilirsiniz
Teşekkür ediyorum bunu deneyeceğim bir şekilde, herhangi bir sorun yaşar isem sizinle iletişime geçerim tekrar..
Sueda adlı üyeden alıntı
Bende aynı telefonu kullanıyorum. Sürekli donma ve yeterli hafıza yok hatası alıyorum
Yaklaşık 2 hafta önce telefonumun ekranı kırıldı ve telpaya bu problemlerin olduğunu da söyledim. Eğer garanti süresi dolmamışsa gönderin, ilgileniyorlar.
Benim aklımda iPhone 4s var, bakalım ilerleyen zamanlarda uygun bir ücret vererek üzerine temiz bir telefonla takasa girebilirim.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
32 GB Class 10 hafıza kartı alın hocam.Daha sonra cihazı rootlu değilse rootlayın ve uygulamaları hafıza kartına taşıyın.En kesin çözüm budur.Link2sd işinizi görecektir.Ancak root yapmak cihazı yazılımsal olarak garanti dışı bırakacaktır.Bilginize.
Ubeyd
ubeyd değil ubeydullah
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog yazarı
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
düzenli ve dahi özenli kullanılırsa ve gerekli temizlik programları (clean master vb.) ile desteklenirse harika bi telefon.. bir yıla yakın zamandır kullanıyorum ve oldukça memnunum. onca uygulama yüklememe rağmen birkaç kez böylesi bir durumla karşılaştım ve bahsettiğim program vesilesi ile eski halini aldı
Bir Kişisel Blog Yazarı: adamkarga.net