AZRaeLeM adlı üyeden alıntı

Hocam, farklı olmak oldukça zor. Fakat ben ziyaretçiye siteyi sevdirmek istiyorum. Konuya girdikten sonra her yerde reklam boş boş yazılar görsün istemiyorum. Temiz sade bir konu ve o konuyu okuduktan sonra sağda solda gördüğü konularında ilgisini çekmesini hemen başka bir konuya geçmesini istiyorum. Bunun için içerikleri oldukça iyi tutmam gerek dediğiniz gibi. Fakat biliyorumki böyle bir bloğun ilk başta tutulması çok zor. Yinede denemek istiyorum. Teşekkür ederim değerli yorumunuz için :)

Dedikleriniz çok güzel. Okuyucuların diğer içeriklere girmesini sağlamak çok önemli. Evet farklı olmak zor ama küçük farklılıklar bile çok büyük etki yaratabiliyor. Mesela hellobar.com'dan bir hoşgeldiniz barı ile okuyucuları samimiyet ile karşılayabilirsiniz ya da e-mail pazarlaması ile okuyucularınıza konunuz ile ilgili düzenli olarak mail atabilirsiniz. Düşününce bir sitenin markalaşabilmesi için birçok şey var. Bunları yerine getirdiğiniz an büyüme hızı çok büyük oranda artıyor. Tabi sabırlı olursanız bu söylediklerim geçerli. Siteden ilk 1 yıl fazla bir şey beklemeyin. Daha sonra fazlasıyla isteklerinizi karşılayacaktır :)