-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
1- Wordpresten ücretsiz açtığım zaman adsense geliri alamıyorum diye duydum aslı var mıdır? Bu yüzden bloggera karar verdim.
2- Bloggerdan siteyi açar açmaz özel alan adı alacağım. Ancak özel alan adına geçtikten sonra kullanacağım admin paneli yine bloggerda mı olacak. Yoksa ftp den mi yapmak zorundayım?
3- Tema işinden ve kodlamalardan hiç anlamıyorum. Blogger temaları da doğrusu pek hoşuma gitmiyor. Bu sorunu nasıl çözerim, hazır tema almayı düşünüyorum ancak Seo uyumlu olur mu?
4- Günde bir iki 150-300 kelime arasında yazı girmeyi düşünüyorum. Bu şekilde adam akıllı bir yere tahmini olarak ne kadar sürede gelebilirim? (Anahtar kelime iş fikirleri, para kazanma vs.)
5- Daha sonra tema değişikliği yapsam Google'da geriye düşer miyim?
Şimdilik soracaklarım bunlar yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar...
-Profesyonel makalenin adresi-
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
1-saçmalık adsense sadece bir koddur.
2-alakası yok.
3-tema için koda gerek yok.
4-makale sayısından çok hit lazım.
5-tema google için bir etken, çok kötü bir tema olmadığı sürece bir sorun olacağını zannetmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Editör
-
Ad Soyad
İ** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba alikonak, sana bu konularda edindiğim tecrübeler doğrultusunda yardımcı olabilirim. Dilersen beni skype ya da facebook adresine ekleyebilirsin. Hem fikrimi alır hem sorular sorabilirsin.
Facebook/ogogi
Skype adresim: iyitek
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
ogogi adlı üyeden alıntı
Merhaba alikonak, sana bu konularda edindiğim tecrübeler doğrultusunda yardımcı olabilirim. Dilersen beni skype ya da facebook adresine ekleyebilirsin. Hem fikrimi alır hem sorular sorabilirsin.
Facebook/ogogi
Skype adresim: iyitek
Ekliyorum Hocam.
Hepinize teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolog
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1) Wordpress'in ücretsiz site uygulaması çok kısıtlayıcıdır Adsense bilmem ama her istediğin eklentiyi ve temayı kullanamazsın.
2) Her zaman blogger'da olacak admin paneli, ftp bile olmayacak.
3) Blogger için belki trilyon tane tema vardır, hepsine bakmadan hoşuma gitmiyor deme bence. İllaki bir şeyler bulabilirsin. En kötü özel yaptırırsın.
4) Bu konuda bir fikrim yok.
5) Sık tema değiştirmek Google gözünde bir sorun çıkarmaz diye düşünüyorum ama alışılmış görselden sık sık sapmak ziyaretçilerin kaçmasına sebep olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
TheLacivert adlı üyeden alıntı
1) Wordpress'in ücretsiz site uygulaması çok kısıtlayıcıdır Adsense bilmem ama her istediğin eklentiyi ve temayı kullanamazsın.
2) Her zaman blogger'da olacak admin paneli, ftp bile olmayacak.
3) Blogger için belki trilyon tane tema vardır, hepsine bakmadan hoşuma gitmiyor deme bence. İllaki bir şeyler bulabilirsin. En kötü özel yaptırırsın.
4) Bu konuda bir fikrim yok.
5) Sık tema değiştirmek Google gözünde bir sorun çıkarmaz diye düşünüyorum ama alışılmış görselden sık sık sapmak ziyaretçilerin kaçmasına sebep olabilir.
Teşekkür ederim :)