Mobile cihazlarda 3 adet içerik için Adsense kullanabilirsiniz. Mobile deki kural, ekran sınırları içerisinde aynı anda 2 reklam görünecek şekilde yerleşim yapılmaması şeklindedir.
Bu puan hesaplama scripti olduğu için zaten kullanıcı açınca çat diye bir ekran gelecek karşısına. Sayfayı indir kaldır vs. olmadığı için den de masaüstünde 3, mobil de sadece menü altına reklam koyacak şekilde ayarladım.
Sizce sitenin bu şekilde açılması tablette ya da mobilde ihlal midir peki ?
Ek Olarak:
Mobil için otomatik boyutlandırıcı reklam var onu kullan ayrıca ihlal söz konusu olmaz olsada önce sana uyarı gönderiyor endişe etme uyarı geldiğinde gerekli düzenlemeyi yaparsın gelirse tabi
mobilde ben 3 reklam kullanıyorum bende diyorum neden reklam görünmüyor demekki okumadan yapınca öyle oluyormuş :)
mobilde ben 3 reklam kullanıyorum bende diyorum neden reklam görünmüyor demekki okumadan yapınca öyle oluyormuş :)
Esnek reklam biriminden bahsediyorsunuz sanırsam değil mi ? Esnek reklam birimini kullanınca bu sefer masaüstünde de reklam esniyor :) Yani 728x90 lık reklam oluyor sana 970x90 vs. :)