Aleejhoan adlı üyeden alıntı

bilgiyi başkasından öğrenmeden nasıl öğreteceksin kendince ?

Ek Olarak: Bu olay aslında yaratıcılığınızın olmadığının bir göstergesi olarak ortaya çıkabilir, fakat hukuki olarak ya da başka bir şekilde etiksizlik söz konusu değil bence, tabi her şeyiyle değiştirdikten sonra. Bu durumda siz, bilgiyi alıyor, özgünleştiriyor, içine kendi yorumlarınızı katıyor ve başkasına veriyorsunuz.

berkakalinn adlı üyeden alıntı

Yorumu doğru okusaydınız öyle bir şey demediğimin farkına varırdınız :) bilgiyi başkasından öğrenebilirsin :) ama izinsiz öğrenemezsin.

mondschein adlı üyeden alıntı

hocam her tema diğerine bir sekilde benziyor. zaten olanaklar sınırlar belli, izinsiz alıp satmayacaksanız sorun olmaz.

Aleejhoan adlı üyeden alıntı

ben böyle düşündüm hocam, herkes kendi düşüncesini aktarabilir :)

berkakalinn adlı üyeden alıntı

Hocam o sizin görüşünüz :)

Arkadaşlar bakın temanın temel iskeleti ve sidebar kısmında benzerlik olacak. Sadece temanın renkleri ve şablonu aslını hatırlatabilir. Ama geri kalan kısmı değişecek. Bir nevi bize göre düzenlenecek. Mesela ana sayfada konu özetleri kısmı bi tasarımda kullanılıyor ve sahibinin izni ile kullanma hakkına sahibim. Bende temel iskelet üzerinden yeni bir tasarım yapacağım ve tamamen kodları farklı olacak ufacık bir kod bile alınmayacak.ihtiyaç olan satış yapılınca da satış durdurulacak. Zaten başka bir tema daha yapacağız ve Kerim adli arkadaşımla anlaştım o çizince biz kodlayacağız. Bu sadece masrafları kapatmak adına bi hamle
Aslına bakarsanız beyaz header ve tasarımı standart olarak ortalıkta bulunan şeyler yani sorunyok yapacağım ben bunu