Coddit adlı üyeden alıntı

Dostum sitenin sağ üst tarafında bulunan yasal uyarı kısmında zaten neden adsense alamayacağını kendin söylemişsin, "Sitemizdeki tüm metarayeller, yazılar, konular, içerikler başka sitelerden alıntıdır.Biz sadece yukarda belirttiğimiz gibi “yer sağlayıcı” bir siteyizdir. Bizimle alakası yoktur." yazdığın şu cümleyi okuyup ardından adsense tarafından gönderilen maildeki 1. maddeyi okurssanız anlayacağınızı düşünüyorum. Lütfen beni yanlış anlamayın sadece yardımcı olmak istiyorum.

aynen haklısın onu ben yazmadım sayfayı temayı aldıgmdan beri hiç degiştirmedim yav tüh...

Ek Olarak:

Coddit adlı üyeden alıntı

Dostum sitenin sağ üst tarafında bulunan yasal uyarı kısmında zaten neden adsense alamayacağını kendin söylemişsin, "Sitemizdeki tüm metarayeller, yazılar, konular, içerikler başka sitelerden alıntıdır.Biz sadece yukarda belirttiğimiz gibi “yer sağlayıcı” bir siteyizdir. Bizimle alakası yoktur." yazdığın şu cümleyi okuyup ardından adsense tarafından gönderilen maildeki 1. maddeyi okurssanız anlayacağınızı düşünüyorum. Lütfen beni yanlış anlamayın sadece yardımcı olmak istedim.

bu mesajı sildim bi skntı olur mu şimdi napcagm tüm emekler boşa mı gitti şimdi :S