bugün hastane işleri dolayısıyla şimdi mesajlarınıza toplu olarak cevap yazabildim arkadaşlar.
google trends ve adwords kelime planlayıcı konusunda bilgim var. onu ilk başta yazmalıydım. benden kaynaklı oldu.
amacım google trends dışındaki aranma hacmi yüksek kelimeleri bulmak. bunlar üzerine bir araştırma yapıyorum.
@expresstasarım ilk mesajın için teşekkürler. ikinci mesajında da beni çok iyi anlamışsın hocam. trends ve adwords kelime analizlerini biliyorum. ;) bunlar tam istediğim kelimeler arasında yer alıyor hocam. teşekkürler.
@fevzib teşekkürler hocam. burayı biliyorum. bunun dışında google trends'i de biliyorum. ilk mesajıma yazmalıydım. :) sorun benden kaynaklı oldu. yine de teşekkürler.
@cimsir seo uzmanıyım zaten. yandex ve google'da "seo uzmanı" yazınca blog sayfam bulunuyor. google'da 4.sırada ve yandex'te 2.sırada blog sayfam bulunuyor. verdiğiniz kelime grubu çok iyi. aylık aranma hacmi de iyiymiş. not aldım.
@JexyR aylık ort. 110bin kez aranması çok ilginç hocam. irmik helvasını seven ne kadar çok kişi varmış. :) ilginç bir veri.
@mehmet ertugrul trends ve adwords anahtar kelime planlayıcı konusunda bilgim var hocam. asıl bunların dışında bilgi lazım.
@registan teşekkürler hocam. bunun dışında anahtar kelimeler lazım.