hypnoyzes adlı üyeden alıntı

Bilgive kardeşim programların lisanslı mı? Youtube de müzik dinlemiyorsun ve ayrıca materyal ihtiyaçların için bu şirketlere ne kadar para harcadığını söyler misin? İnternetten hiç film izledin mi?
Eğer bu dediklerim de tavizin varsa konuşman benim açımdan yersiz kardeşim. Warezsiz adım atmaya izin yoktur. Nasıl yapılacağını söylersen bu saydıklarımsız ayakta alkışlarım.


Oynadığım oyunları Steam üzerinden lisanslı olarak alıyorum. Müzikleri spotify üzerinden premium üyelik ile dinliyorum. Bilgisayarımda işletim sistemi olarak Windows 7 Geliştirci Lisansı kullanıyorum. Filmleri Sinema'da izliyorum. Office programları olarak da Open Office kullanıyorum. Şifrelerimi takip etmek içinde lisanslı olarak Sticky Password kullanıyorum. İnternet sitelerim için kullanmam gereken şeyleri de Themeforest, Graphicriver, Codecanyon gibi yerlerden tedarik ediyorum. Her ne kadar dini inançları olmayan birisi olsam da, başkalarının emeklerini hiçe sayarak hak yemiyorum.

Warez yada illegal bir şey kullanmadığıma göre sizin açınızdan söylediklerimin bir ehemmiyeti vardır sanırım. Size söyleyebileceğim tek şey, insanların emeklerini çalmaktan vazgeçin.