-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SAP
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
aktif bir adsense hesabım var.
bu hesap ile adsense kabul edilmemiş diğer siteme reklam alabilir miyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
kurallar dahilinde alabilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SAP
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
adsense hesabımda sıkıntı olmaz değil mi? sonuçta adsenseye kabul edilmeyen bir siteye reklam ekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam önce siteyi adsense ekliyorsun. Hesaba girip çark işaretine tıklayıp ayarlara gidin daha sonra yetkilendirme menüsünden site adresini ekleyin. Daha sonra aldığın reklam kodunu siteye uygun bir yere ekliyorsun. En fazla 3 reklam olacak şekilde. Daha sonra adsense reklam için o siteyi onaylarsa reklamlar gözükmeye başlıyor sen bir şeye karışmıyorsun ve adsense mailine bildirim maili geliyor. Sitenin sahibi sen olduğun için sıkıntı çıkmaz. Bildiğim kadarıyla 500(yanlış biliyor olabilirim) tane siteye tek adsense den reklam ekleyebilirsiniz. Daha önce kabul edilmediyse yine edilmez anlamına gelmez bu arada deneyin bir şey kaybetmezsiniz.
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
erekaone adlı üyeden alıntı
Hocam önce siteyi adsense ekliyorsun. Hesaba girip çark işaretine tıklayıp ayarlara gidin daha sonra yetkilendirme menüsünden site adresini ekleyin. Daha sonra aldığın reklam kodunu siteye uygun bir yere ekliyorsun. En fazla 3 reklam olacak şekilde. Daha sonra adsense reklam için o siteyi onaylarsa reklamlar gözükmeye başlıyor sen bir şeye karışmıyorsun ve adsense mailine bildirim maili geliyor. Sitenin sahibi sen olduğun için sıkıntı çıkmaz. Bildiğim kadarıyla 500(yanlış biliyor olabilirim) tane siteye tek adsense den reklam ekleyebilirsiniz. Daha önce kabul edilmediyse yine edilmez anlamına gelmez bu arada deneyin bir şey kaybetmezsiniz.
Bakın bunu bilmiyordum. Ben şimdi kendi adsense reklamımı başka siteye koyuyorum ama o sitenin de onaylanması gerekiyor ayrıca öyle mi ? Yani adsense olmaya site yeni bir adsense başvuru yapmış gibi oluyor, doğru anladım değil mi hocam ? Adsense var diye çat çut kafamıza göre koyamıyoruz yani istediğimiz sitelere ? :)
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
111, (%100)
Hocam Benim bildiğim Adsenseyi bir kere aldınız mı kuralları ihlal etmeden istediğiniz siteyi ekleyebilirsiniz Benim geçen sene üzerine adsense aldığım site vardı adsenseyi aldıktan 1 ay sonra siteyi sattım kendime 3 ay önce yeni bir site açtım ve 2 ay öncede panelden önce siteyi ekledim daha sonrada reklamları hiç bir sıkıntı olmadı eşiği geçmediğim için para çekemiyorum fakat kazancım görünüyor
Dangerous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Internet Systems Administrator
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Google Adsense kurallarına aykırı bir davranış ve hareket yok ise elbette alabilirsiniz.