-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%96)
Dini bilimlerle pozitif bilimleri ayırmak zaten başlı başına yanlış bir olay. Allah'ın yarattığı fizik kanunlarını, Allah'ın anlattığı şekilde ve insanların açıklayabildiği şekilde ikiye ayırmak hangi mantığa doğru geliyor ki? Ayrıca imamhatip liseleri evet haddinden fazla açılıyor sanat okulları ve fen liseleri azınlıkta kalıyor kesinlikle doğru. Şuanda fen lisesinde okuyan biri olarak söylüyorum. Ülkeyi ileri götürecek şeyler bu lisedeki insanların düşünceleri değil. Hep fen lisesini yüksek görüyoruz. Ama bu okullar zeki değil çalışkan insanların bulunduğu okullar.
Eğitim sistemi hatalı mı? Evet hatalı. Çünkü öğrenciler, düşünce sistemini geliştirmeleri için değil,düşünülen şeyi öğrenmeleri için eğitiliyorlar.
Youtube: Kod Dershanesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ülkede haddinden çok Cami ve İmam Hatip Lisesi var maalesef. Bursada yaşıyorum yakında 5 dakika yürüme mesafesinde etrafımda 7-8 tane cami var ben cami karşı değilimde bana göre gereğinden fazla cami var. Bu camiler yanına imamlara +ev yapılıyor en iyisinden. Bu camiler yerine farklı şeyler yapılabilir okul sağlık yerleri gibi. Artık nerdeyse her sokakta cami var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WEBMASTER
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
İmam hatip çıkışı öğrencilerin hepsinin soytarı, hiç dindar görünümü olmayan gençleri gördükçe bu kadarına gerek yok isteyen gelsin, samimi gelsin diyorum. Bonzai içen, esrar alan biri yarın bir gün mezun olduğunda arkasında namaz kılacağımız, adam sandığımız biri olacak. Bence de bu kadarına gerek yok farklı alternatifler gelmeli. Şuanda puanım buraya yetti gidip okuyayım zihniyetiyle gelenler %70lerde. Allah sonumuzu hayretsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Günümüzün en kolay kara para aklama yöntemidir, imam hatip lisesi açmak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Blog
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Konu başlığından islam düşmanı olduğunuzu anlıyorum. Ben böyle düşündüysem başkaları da düşünebilir.
Bir kaç yorumu okudum da ben mi Müslüman'ım bu konuda sadece.
Şaka mı yapıyorsunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bende düşündüm bunu. Benim okul bitti çocukta yok. Şimdi Onlar düşünsün dedim.
iqhaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
meclisiala adlı üyeden alıntı
Konu başlığından islam düşmanı olduğunuzu anlıyorum. Ben böyle düşündüysem başkaları da düşünebilir.
Bir kaç yorumu okudum da ben mi Müslüman'ım bu konuda sadece.
Şaka mı yapıyorsunuz.
İmam hatip okullarını fazla bulmakta mı İslamiyet dışında hocam?
http://www.alicankosedag.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%71)
imam hatip gereksiz ya bu ülke'de ben kendim imam hatip lisesinde okuyorum kendi okulumda o kadar saçma bie eğitim var ki o kadar gereksiz insanlar var ki ailesi belki adam olur diye imam hatip'e göndermiş ama ailesi adam edememiş okuldakiler adam eder sanıyor. İmam hatip lisesinin tuvaletinde esrar sarıp içen arkadaşlarım var benim zaten sigarayı söylemiyorum bile tenefüste okulun erkek tuvaleti olan katından kimse geçez öyle böyle değil o kattaki duman. Okulda alkol içen mi dersin herşey var. Diğer okullarda da var yok değil ama imam hatipte olmaması gereken şeyler olduğu için göze batıyor. Kapalı kapalı dindar ayaklarında takılan kızlar var sadece dindar ayaklarında namuslu ayaklarında takılıyor 10 kişiden 1i daha neler neleeer
DOT Medya