Hocam o kadar aradım gerçekten bulamadım, şuan ilk defa birinden duyuyorum. Acaba nasıl yapacağım?
Mesela yazı adı " Oyun" kategorisinin de "Oyun" olmasını istiyorsun. Buna "Oyun" etiketi girersin. Menüne kategorileri sıralarken "Oyun" etiketinin bağlantısını ona verirsin. Kullanıcı ona tıkladığında "Oyun" etiketine sahip olan bütün yazıları görür.
Ek Olarak:
Yazılanları başından sonun atam okumadım. Ancak şunu söylemeden geçemeyeceğim.
Kesinlikle free servisler yerine kendinize ait bir hosting ve domain olması daha iyidir.
Sitenizin TÜm alanlara müdale edebilmek daha avantajlıdır.
Ayrıca zaten siteniz belirli bir kaliteye gelip sunucuya geçme vaktiniz geldiğinde o site zaten size kazandırıyordur.
Şöyle bir örnek vereyim. 8 adet haber sitemiz var. Çok ilgilenemediğimiz halde internette tanıtım yazısı talepleri ile bile yıllık sitelerin masraflarının 10 katı çıkacak kadar kazanabiliyoruz.
Paylaşmak istedim. Tercih sizin.
Kesinlikle free servisler yerine kendinize ait bir hosting ve domain olması daha iyidir.
Sitenizin TÜm alanlara müdale edebilmek daha avantajlıdır.
Ayrıca zaten siteniz belirli bir kaliteye gelip sunucuya geçme vaktiniz geldiğinde o site zaten size kazandırıyordur.
Şöyle bir örnek vereyim. 8 adet haber sitemiz var. Çok ilgilenemediğimiz halde internette tanıtım yazısı talepleri ile bile yıllık sitelerin masraflarının 10 katı çıkacak kadar kazanabiliyoruz.
Paylaşmak istedim. Tercih sizin.
Tüm alanları dediğiniz nedir anlayamadım. Sql ve ftp'den başka neye müdahale edilebilir ki? Evet blogspot gibi servisleri kullanmak biraz sınırlıyor fakat avantajları bir blog yazan için daha avantajlı.