-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba wnaracının güzel insanları ben 18 yaşımdayım ve 21 yaşıma kadar bir ideal çizdim kendime büyük geliştirilmiş bir panel kapsama alanı(Twitter-instagram-Facebook-Youtube)Bu alanlarda panel geliştirmek ikinci aklımdaki şey ise bir blog tarzı site grup onda makale döndürmek sürekli yeni bir paylaşımla birde advense reklamı alabilmek sizce ne düşünüyorsunuz olabilir mi ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Olabilirliği sana kalmış bir durum ama şunu bilmen gerekirki 18 yaşında bir gencin kendisine her ne konuda olursa olsun bir hedef koymuş olması... Günümüzde pek olmayan bi durum. umarım hedeflerine ulaşırsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hedef koymalarına rağmen plansız programsız hesapsız gitmeleri ve hedefin sadece konulmakla kalması anlamında dedim. Dediğim gibi umarım hedeflerini tutturursun ve başarılı olursun
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
özel mesaj at hostunu karşılıyım
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhaba, hocam bende 18 yaşındayım. Şu üniversite sınavı sitresi üzerimizden bir kalksın kendimi sizin gibi blog üzerine adıyacağım. Sabırlı, kararlı, özgün, düzenli bir işleyiş ile belki 10 günde, 1 ayda değilde bir kaç yıl sonra çok iyi yerlere geleceğimizi sanıyorum. Aynı kararlılıkla devam hocam başarılar :)