Merhabalar,

Sizlere Google üzerinde aldığınız filtre, ceza ve ban sorunlarına ilişkin %100 garanti içeren, çözüm ve sonuç odaklı olan bir dizi hizmet sunarak hem kalite yansıtması hemde sizleri bu problemlerden kurtararak mutlu son'a erişebilmeniz adına bir çözüm sağlamak istiyoruz. Bu işlemler için belirli temel fiyat politikaları belirlenmemiştir. Ayrı ayrı her hizmet için ve site için "PM" özel mesaj yolu ile iletişime geçerek, mevcut ceza analizini yaptırmalı; ona göre fiyat teklifi istemelisiniz.

Ne tür hizmetler bulunmaktadır?


    [*]Sandbox Tespit,
    [*]Filtre Tespit,
    [*]Manuel Spam Tespit,
    [*]Bomb Tespit


ve tabi bu analizlerin sonucunda;


    [*]Mâruz kalınan cezaya ilişkin analiz raporu oluşturulur,
    [*]Müşterinin talebi doğrultusunda link reddetme/Google Webmasters Tools/gizli yöntemler ile bu cezanın ortadan kaldırılarak sitenin eski konuma getirilmesi amaçlanır,
    [*]Amaca yönelik plan ve program belirlenir,
    Çalışmalar tamamlanır,
    [*]Ve raporlar sunularak site başarılı bir şekilde eski konumuna hatta daha da iyi bir pozisyona sahip olunduktan sonra müşteri ile kordineli şekilde sonuç değerlendirilir.


Referanslarımız;


    [*] Yeşilova Express
    [*] Doğan Nakliyat
    [*] Öz Burak Nakliyat
    [*] Kızmazlar Nakliyat
    [*] Özcanlar Taşımacılık
    [*] İstanbul Trans
    [*] Medya Haber
    [*] İddia Kuponları
    [*] Çağrı Taşımacılık
    [*] Seyit Nakliyat
    [*] Dys Lojistik
    [*] Sezerhan Lojistik
    [*] Profesyonel Nakliyat
    [*] ve diğer ...


Üst kısım'da belirtmiş olduğumuz bazı referanslar sadece ( Google Banned ) siteleri ceza-i duruma düşen ve index almayarak sıralamadan kaybolan tabi çalışmalarımız neticesinde tekrar eski anahtar kelimelerde eski yerine gelen ve en önemlisi bizler için büyük mutluluk tablosu sunan değerli müşterilerimizin mutlu görüşlerine istinaden paylaşılan bir kaç tane referansa dayalı firma isimlerini kapsayan işlemler referansıdır.

2008 yılından itibaren Google cezaları, yararlı ve zararlı backlink türleri, link wheel döngüleri, içerik kontrolleri konularında SEO odaklı olarak çalışmalar yürütüyorum.

Gerekli olan ceza tespitlerini çok iyi bir şekilde sonuca %99,9 oranlı olarak doğru analizi yapıp çıkarabildiğimizi belirtmek istiyoruz. Eğer siteyi eski konumunda bırakacak, filtreden veya aldığı ceza türünden çıkartamazsak aldığımız ücreti tamamen iade edeceğimizi de garanti edip istenildiği takdirde sözleşme dahilinde bir güvenceye alabilmekteyiz.

Bizlere 365 günün her günü kesintisiz olarak e-mail aracılığı ile oakenfold@hotmail.com adresine mail atarak ulaşabilir veya dilerseniz 0532 777 54 48 numaralı telefon ile daha hızlı bir iletişim kurabilirsiniz.